Branche

Industrie

John van den Berg

Advies van onze professionals?

John van den Berg Accountmanager

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u uit voor een kennismaking.

Optimale hygiëne voor uw producten

Elke industrie kent zijn eigen uitdagingen. Voedingsmiddelen-, chemische- of auto-industrie, overal speelt hygiëne en veiligheid een belangrijke rol. Zeker de voedingsmiddelenindustrie staat afgelopen jaren onder hoge druk als het gaat om hygiëne.

Wij adviseren u graag

Facility Trade Group heeft jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en helpt u graag bij het waarborgen van een optimale hygiëne tegen de laagste kosten. Zo kunt u zich volledig richten op uw product. Wanneer wij u mogen helpen, doen we dit altijd volgens de regels van HACCP.

Laat ons u persoonlijk adviseren over:

  • Optimaliseren van uw inkoopproces
  • Gebruik van (duurzame) schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat
  • Combineren van machines, middelen en materialen om zo efficiënt mogelijk te werken
  • Praktische trainingen en instructies voor uw medewerkers

Productcategorieën

Onze unieke marktconcepten

Een opgeruimde werkplek voor iedereen

Een vieze werkbank, rondzwervend vuil, iedere medewerker in de industrie branche heeft er weleens mee te maken. Goede reinigingsmiddelen en materialen, die eenvoudig zijn in gebruik, zijn hierbij een vereiste. Facility Trade Group biedt een uitgebreid assortiment aan reinigers en ontvetters voor uw werkplek, machines en gereedschap.

Dé expert in reinigingsmachines

Facility Trade Group is dé expert in reinigingsmachines. Wij weten dan ook als geen ander dat reinigingsmachines en het correcte gebruik ervan een grote rol spelen in de industrie branche. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze, het geven van instructies alsook het nodige onderhoud van de aangeschafte reinigingsmachines. Schakel onze hulp in en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, het geven van instructies en het nodige onderhoud van de reinigingsmachines.

"Facility Trade Group is geen leverancier van Q-Park, maar een partner in het schoonhouden van onze parkeerfaciliteiten en onderscheid zich door gevraagd en ongevraagd advies te geven."

 

Directeur Operations Q-Park
+