Service & onderhoud

Hulp nodig bij het gebruik van onze producten?

Abonnement afsluiten?

Veiligheid voorop, dat vindt u toch ook? Sluit een onderhoudsabonnement af en verzeker u van een veilig machinepark. U krijgt tevens inzicht in de te verwachten kosten en een helder overzicht van uw machinehistorie. Informeer vrijblijvend naar onze onderhoudsabonnementen.

Een uitgebreide en flexibele ondersteuning

Facility Trade Group levert hoogwaardige producten en systemen, afgestemd op uw behoefte. Maar er is meer. Onze producten en systemen worden ondersteund door een uitgebreide en flexibele serviceorganisatie. Met als uitgangspunt het voorkomen van stilstand van uw machines en systemen en onverhoopte storingen snel te verhelpen. Dit vormt de basis om uw productiviteit te maximaliseren.

Onderhoud is behoud

Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw machines en zorgt ervoor dat uw machine altijd optimaal presteert. Bovendien kunt u tijdens een onderhoudsbeurt kleine defecten repareren voordat het dure reparaties worden. Kortom: onderhoud is behoud!

Sluit nu een abonnement af!


Sluit nu een abonnement af!

Het serviceabonnement

Bij een serviceabonnement ontvangt u preventieve onderhoudsbeurten in de frequentie die u wenst. Daarnaast kunt u meteen gebruik maken van een aantal belangrijke voordelen. Zo berekenen wij u lagere tarieven dan klanten die geen serviceabonnement hebben, de wettelijke keuring NEN-3140 vindt standaard plaats en u krijgt voorrang in geval van onverhoopte storing aan uw machine. Bovendien wordt de standaard garantietermijn van 1 jaar automatisch verlengd naar 2 jaar.

Monteur Peter van Facility Trade Group repareert Dynajet Hogedruk trailer

Best Service Contract

Kiest u voor het Best Service contract van Facility Trade Group, dan kiest u voor kwaliteit, snelheid en zekerheid. Uw machine wordt één keer per jaar preventief onderhouden. Mocht gezien het intensieve gebruik een extra preventieve onderhoudsbeurt nodig zijn is dit mogelijk. Indien u kiest voor het Best Service contact heeft u een extra voordeel op arbeidsloon en voorrijkosten. Heeft u meerdere machines op één locatie? Dan krijgt u een extra voordeel op elke extra machine. De facturatie van het Best Service Contract geschiedt elk jaar in de maand januari. Eventuele onderdelen, accessoires en extra uren worden achteraf tegen Best Service tarief aan u berekend. Vraag uw service monteur of business expert naar de mogelijkheden.

Sluit nu het Best Service abonnement af!

"Facility Trade Group is geen leverancier van Q-Park, maar een partner in het schoonhouden van onze parkeerfaciliteiten en onderscheid zich door gevraagd en ongevraagd advies te geven."

 

Directeur OperationsQ-Park

Onze servicemonteurs

De servicemonteurs van Facility Trade Group lossen technische problemen op, onderhouden uw machines en geven advies over dagelijks onderhoud. Heeft u een monteur nodig, dan volstaat één telefoontje. Onze monteurs lossen het probleem vervolgens ter plaatse op. En om geen vertraging op te lopen heeft elke monteur een breed assortiment aan onderdelen bij zich. Indien vervangend materieel nodig is, regelen wij dit voor u!

NEN-3140 keuringen voor reinigingsmachines

Facility Trade Group heeft de bevoegdheid om al uw elektrisch (hand)gereedschap te testen en te certificeren conform de NEN-3140 norm. De testresultaten en het certificaat kunt u per post en/of digitaal ontvangen.

+