Het AirCare concept

Geuren zijn in verhouding tot beeld en geluid de krachtigste drager van herinneringen, beelden, emoties, aandacht en informatie. Geur vertelt onmiddellijk een boodschap bij binnenkomst en is voor 45 procent van invloed hoe men die ruimte ervaart. Waar het lekker ruikt, voelen mensen zich op hun gemak, beoordelen ze de omgeving positief en willen ze er dankzij de positieve herinnering langer verblijven en weer terugkomen.

Het AirCare concept van Facility Trade Group combineert natuurlijke geuren met moderne technologie en zorgt voor een unieke en optimale geurbeleving in elke ruimte, binnen elke organisatie.

De ultieme geurbeleving

Geurmarketing is een onmisbaar deel van de totaalbeleving van een

bedrijf of organisatie. Beleving omvat namelijk veel meer dan alleen het visuele

gedeelte, de service die er verleend wordt of de muziek die hoorbaar is. Door middel

van geur speelt u, op een positieve emotionele manier, in op uw gasten, klanten

en medewerkers.

75%
van onze emoties wordt

bepaald door geur

Een prettige geur

zorgt voor een

langer verblijf.

Mensen voelen zich

veiliger wanneer

het fris ruikt.

Geur op maat

AirCare biedt een uitgebreid assortiment aan modules en geuren die zorgen voor een ultieme geurbeleving. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn geschikt binnen verschillende marktsegmenten zoals hotels, kantoren en de zorg. Omdat elke ruimte een eigen functie heeft en vraagt om een specifieke geur, is maatwerk essentieel voor een optimale geurbeleving.

Het AirCare concept van Facility Trade Group draagt zorg voor een unieke en optimale geurbeleving. Op basis van de grootte van de verschillende ruimtes, de functies en uw wensen en behoeften ontwikkelen we een geurplan passend bij uw organisatie. Hierbij een greep uit ons assortiment:

Een heerlijke geur in elke ruimte  

Geurmachines zijn de beste helpers om de geuren perfect in de ruimte te krijgen. Omdat iedere toepassing anders is, vraagt iedere ruimte om de best passende geur machine. De ene geurmachine is gemakkelijk zelf bij te vullen, voor de andere bieden wij gehele ontzorging met ons all-in concept. Vertel ons uw uitdaging en wij adviseren u de beste oplossing. Lees hier meer over de kracht van geurmachines.

Ontdek de Paradise Air Bar

Door het fraaie design en via intelligente technologie is de Air Bar de nieuwe slimme norm als het gaat om functie en uitstraling. Het rechte, gestroomlijnde ontwerp van de module past vrijwel naadloos in elk interieur. Het verwisselbare kleuraccent zorgt ervoor dat de Air Bar in elke ruimte tot zijn recht komt. Bekijk in de webshop.

Verrassend en innovatief!

Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van geurbeleving. Zo verhelpen onze speciale geurkorrels de vervelende geurtjes van uw stofzuiger en zorgen ze voor een optimale geurbeleving op uw werktrolley.

All-in formule

Het AirCare concept is een all-in formule. Dat betekent dat de kosten inclusief advies, onderhoud, geuren en navullingen zijn. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor de geurbeleving, wel zo transparant en overzichtelijk. De afnameperiode heeft een duur van minimaal zes maanden.

Ik wil graag advies

"Facility Trade Group begrijpt onze complexe organisatie en sluit hierbij aan met hun innovatieve oplossingen en duurzame producten."

Rob van Gerven, Contract- en leveranciersmanager Universiteit Utrecht
+