Guest supplies met een goed verhaal

Actueel -

Inside Soap, Outside art

Maak kennis met de nieuwe guest supplies van Hail, gemaakt door kunstenaar Bob.

De nieuwe collectie guest supplies van Hail is ontstaan vanuit de samenwerking met Stichting ’hetWerkvan’. Deze stichting zet zich in voor kunstenaars met een beperking, hun kunst wordt ook wel Outsider Art genoemd. Door de initiatieven van ‘hetWerkvan’ kunnen Bob & zijn collega kunstenaars zich blijven ontwikkelen. Een vast percentage van de opbrengst van deze guest supplies komt ten goede aan ‘hetWerkvan’. Goed verhaal toch? Deze fraaie collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Facility Trade Group.

De collectie

 

 

Over hetWerkvan

Stichting ‘hetWerkvan’ brengt het werk van kunstenaars met een verstandelijke beperking naar een markt zonder beperkingen. ‘hetWerkvan’ heeft als doel om de bijzondere kunstenaars en het kwalitatef hoogwaardige werk een podium te bieden. Een podium dat zorgt voor emancipatie en integratie van deze groep mensen in de maatschappij.

Bob van Buuren

Bob werkt sinds 2000 dagelijks gedreven aan tekeningen en grafiek. Het werk van Bob springt onmiddellijk in het oog vanwege zijn bijzondere weergave van perspec1ef en zijn verbluffende kleurgebruik in monumentale en decora1eve vlakken. De kijker kan zich verwonderen over de techniek die hij daarbij hanteert, namelijk kleurpotlood. In eerste instan1e verwacht je niet dat deze massieve en krachtige kleurvelden met eenvoudige kleurpotloden gemaakt kunnen worden. Bob heeft een voorkeur voor dieren, maar ook mensen en andere onderwerpen tekent hij graag. Buiten op een andere loca1e werken is bij Bob ook erg favoriet. De ter plekke gemaakte schetsen werkt hij op het atelier uit tot tekeningen.

Deel deze pagina
+