Introductie CMT® hygiënepapier

Actueel -

Vanaf 1 april heeft een van onze merken, CMT®, haar assortiment uitgebreid met een complete lijn hygiënepapier. Deze uitbreiding omvat maar liefst 90 verschillende soorten papieren doeken, waaronder poetsdoeken, toiletpapier, handdoekpapier, facial tissues en onderzoekstafelpapier, compleet met bijpassende dispensers.

Het merk CMT® is al ruim 30 jaar een begrip in de Nederlandse markt op het gebied van persoonlijke bescherming en hygiëne. De toevoeging van dit hygiënepapier, samen met andere A-merken zoals Tork en Kimberley Clark zijn we in staat om in veel branches een geschikt productpakket te bieden en kunnen we nog beter inzetten op een verdere verduurzaming van ons assortiment.

De verschillende papiersoorten zijn duidelijk geclassificeerd met behulp van iconen op de verpakking. De papiersoorten zijn onderverdeeld in 15 subgroepen, zoals facial tissues, papieren handdoekjes, keukenrollen, poetsdoeken, poetspapier op rol en toiletpapier.

Hoogwaardige kwaliteit

De meeste papiersoorten uit het assortiment bestaan voor 59% uit hoogwaardig cellulose en voor 41% uit gerecycled materiaal. Deze combinatie zorgt voor uitstekende reiniging en absorptie, wat leidt tot maximale hygiëne. Bovendien dragen de meeste producten een FSC-keurmerk en/of een EU Ecolabel-keurmerk, waarmee wordt voldaan aan de hoogste duurzaamheidseisen.

Bijpassende CMT dispensers

Naast de papierproducten bieden wij ook bijpassende dispensers van CMT aan als onderdeel van een compleet hygiëne-assortiment. Deze zogenaamde Quartz-lijn kenmerkt zich door een stijlvol design dat kan bijdragen aan een sfeervolle aankleding van elke (sanitaire) ruimte. Naast de papierproducten en dispensers vindt u ook vele andere hygiënische voorzieningen in ons assortiment.

Bekijk hieronder het volledige CMT-papierassortiment of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Deel deze pagina
+