Landelijke Opschoondag

Actueel -

Op zaterdag 18 maart 2023 is de Landelijke Opschoondag van NederlandSchoon. In bijna 15.000 buurten zijn er dan schoonmaakacties. Om het zwerfafval van straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten te verwijderen. Uiteraard steunen wij de Wat pak jij op? actie om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen.

Directe bijdrage aan opruimen van het zwerfafval

Met het gratis aanbieden van de NO TIME TO WASTE afvalzakken leveren wij samen met onze leverancier Paardekooper een directe bijdrage aan het voorkomen en opruimen van het zwerfafval. Daarnaast hopen we de bewustwording voor zwerfafval te vergroten.

De zakken met formaat 110 x 70 cm zijn super stevig en maken deel uit van het Powersterko-assortiment. Deze nieuwe generatie afvalzakken wordt geproduceerd van afval uit Europa en combineert een lagere milieubelasting met optimale prestaties. De zakken zijn dus gemaakt van gebruikt plastic en hebben een leuke, sprekende bedrukking: NO TIME TO WASTE. Want het gaat om de boodschap die we mee willen geven. Lees hier meer over afvalzakken met een MVO paspoort.

Aanvragen gratis NO TIME TO WASTE zwerfafvalzakken

Doet u mee aan Landelijke Opschoondag of gaat u binnenkort starten met een opruimactie in uw straat of op een voetbalveldje, speeltuin of het strand? Heeft u ook interesse in een paar rollen van deze gerecyclede afvalzakken (maximaal 60 stuks per actie) voor een opruimactie van uw vereniging of school? Laat het ons dan weten via de oranje button “Sample aanvragen” (zolang de voorraad strekt). En wij sturen de zakken toe. Graag ontvangen wij een foto waarop te zien is dat de afvalzak “NO TIME TO WASTE” wordt gebruikt om het zwerfvuil op te ruimen. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, gaan we vervolgens uw foto delen op onze social media kanalen. Zo creëren we zoveel mogelijk bekendheid en bewustwording voor dit zwerfafvalprobleem.

Deel deze pagina
+