Lotus PRO

Actueel -

Wereldwijd het duurzaamste en krachtigste schoonmaakconcept

Het klinkt te mooi om waar te zijn: een systeem dat koud leidingwater simpel en veilig omzet tot ozon water dat 24 uur lang een saniterende werking heeft en daarmee gemakkelijk alle traditionele, dagelijkse schoonmaak producten vervangt. Niets is minder waar! Bedrijven zoals Mc Donalds, Walt Disney en Golden Tulip zijn al overtuigd en de belangstelling naar het implementeren van dit duurzame schoonmaakconcept groeit dan ook enorm. Laat u ook overtuigen!

Elk jaar worden miljoenen liters schoonmaak chemicaliën en vervuild water weggespoeld door het riool. Deze grote hoeveelheden schoonmaak producten zijn met name afkomstig van hotels, ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels en fabrieken. Deze chemicaliën bevatten gevaarlijke stoffen die slecht en schadelijk zijn voor mensen en het milieu. Gelukkig biedt het Lotus PRO schoonmaak concept een duurzame, veilige en krachtige oplossing!

Waarom Lotus PRO?

Het Lotus PRO schoonmaak concept draagt bij aan elk Corporate Social Responsibility plan en biedt verschillende voordelen:

lotus-pro-2

  • Eenvoudig te implementeren en installeren
  • Veilig voor uw schoonmaakmedewerkers
  • Veilig voor de (werk) omgeving en gasten
  • Weinig impact op natuur en milieu
  • Neem afscheid van giftige en schadelijke schoonmaakchemicaliën
  • Levert een forse besparing op uw facilitaire kosten

Hoe werkt het?

In plaats van schoonmaken met minder chemicaliën vervangt het Lotus PRO schoonmaak concept ALLE dagelijkse schoonmaak chemicaliën door koud leidingwater om te zetten in ozon water. Het schoonmaakconcept bestaat uit twee systeemonderdelen. Het koude leiding water gaat via de stabilisatie module, waar het water gefilterd wordt, naar de High Capacity Unit, waar de zuurstof uit de lucht wordt gehaald en doormiddel van elektriciteit wordt omgezet in ozon. Het ozon wordt toegevoegd aan het gestabiliseerde water en is dan klaar voor gebruik. De gebruiker hoeft slechts het systeem aan te zetten en spray-bottles, emmers en reiniging machines kunnen gevuld worden.

lotus-pro-3

Het ozon water heeft een saniterende werking van 24 uur. Daarna keert het ozon water weer terug naar de originele staat: zuurstof en water. Het Lotus PRO schoonmaakconcept scoort 0-0-0-A op de Material Data Safety Sheet, dat betekent dat het in elke vorm veilig is voor menselijk gebruik. Kortom, geen allergieën, irritaties of andere reacties wanneer men in contact komt met het product of het zelfs inslikt.

 

Deel deze pagina
+