Maatwerk hogedrukreiniger in een trailer

Video's / Vlogs -

Welke hogedrukreiniger sluit aan bij uw klus?

Er zijn verschillende soorten hogedrukreinigers. Denk bijvoorbeeld aan koudwaterhogedrukreinigers en warmwaterhogedrukreinigers. Vaak wordt er voor de eenvoudige klussen gekozen voor de koudwaterhogedrukreiniger. Het schoonspuiten van het terras of van de werkplaats is hier een goed voorbeeld van. Voor de iets lastigere klussen is er een warmwaterhogedrukreiniger. Werkt u met stoffen zoals vet, olie en hars? Dan is een warmwaterhogedrukreiniger de machine die u zoekt. De materialen worden op deze manier makkelijk weggespoeld. Ook voor het verwijderen van kauwgom en graffiti worden deze hogedrukreinigers vaak ingezet. Naast ons uitgebreide assortiment elektrische, koud- en warmwaterhogedrukreinigers vindt u bij ons mobiele hogedrukreinigers op trailer en skid uitvoering. Wij bieden zowel mobiele- als stationaire hogedrukreinigers. Bedenk vooraf dus goed welke reiniger geschikt is voor uw situatie. Vervolgens kunt u uw hogedrukreiniger professioneel gemakkelijk bij FTG bestellen!

Een professionele hogedrukreiniger huren of kopen?

Een professionele hogedrukreiniger huren? Dat kan bij FTG! We begrijpen best dat de aanschaf van een nieuwe, professionele hogedrukreiniger wat tegen kan vallen. De mogelijkheid om er dan één te huren is natuurlijk ideaal. Ons team staat voor u klaar om u te helpen tijdens uw keuze. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Een professionele hogedrukreiniger in een trailer

Een hogedrukreiniger in trailer, op aanhanger of in bus, wordt door ons klantspecifiek als maatwerk geproduceerd. De DYNAJET hogedruktrailers zijn inzetbaar voor allerhande reinigingswerkzaamheden als gevelreiniging, graffitiverwijdering maar ook onkruidbestrijding. Wist u dat deze 350 bar hogedruktrailer maar liefst 18 liter water per minuut produceert en daarnaast voorzien is van een extra groot ingebouwd waterreservoir. Bekijk de video voor een impressie.

Deel deze pagina
+