Vileda

Vileda

Bent u op zoek naar een Vileda? Dan bent u bij Facility Trade Group aan het juiste adres. Facility Trade Group is een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en hotel supplies. Facility Trade Group biedt A-merken als het om reiniging en hygiëne gaat. Vileda is een van die merken. Zo biedt Facility Trade Group de Vileda pads en Vileda afvalbakken. Bent u nieuwsgierig geworden naar Vileda producten? Bekijk direct het assortiment van Facility Trade Group.

Vileda producten

De Vileda schoonmaakartikelen zijn van hoge kwaliteit. Vileda heeft al meer dan 65 jaar ervaring binnen de branche van huishoudproducten. Daarnaast biedt Vileda een ruime keuze aan hygiëneproducten voor de business to businessmarkt. Vileda streeft er naar om u betrouwbare, vernieuwende, duurzame en hoogwaardige producten aan te bieden. Vileda is uw partner als het gaat om de reiniging en hygiëne van uw bedrijf. Vileda gaat continue op zoek naar nieuwe innovaties om uw ervaring zo makkelijk mogelijk te maken. Het onderzoeksteam van Vileda zoekt dagelijks naar nieuwe mogelijkheden, zodat u effectief en hygiënisch te werk kan gaan. De innoverende producten volgen elkaar in hoog tempo op. Dit is duidelijk terug te zien in het assortiment van Facility Trade Group. Alle Vileda schoonmaakartikelen zijn zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Daarnaast heeft ieder artikel zijn eigen kwaliteiten.

Facility Trade Group assortiment

Facility Trade Group biedt u de beste Vileda schoonmaakartikelen. Door de onafhankelijkheid en de specialistische kennis van Facility Trade Group bent u verzekerd van de beste koop. Het assortiment van Vileda loopt uit een van een Vileda stofzuiger tot Vileda afvalbakken. Voor al uw schoonmaakproducten kunt u bij Facility Trade Group terecht. U kunt direct in de webshop zien of uw gewenste artikel op voorraad is of dat deze bestelt moet worden. Een greep uit het Vileda assortiment:

  • Vileda pads
  • Vileda afvalbakken
  • Vileda moppen
  • Vileda doeken en dweilen

Facility Trade Group

Bestel direct de Vileda producten in de online webshop van Facility Trade Group. Naast het Vileda assortiment biedt Facility Trade Group hoogwaardige hygiëne- en reinigingsproducten van andere merken. Andere merken waarvoor u bij Facility Trade Group terecht kunt zijn: CWS, Numatic, Ecolab, Taski, Tork en nog veel meer. Wist u dat Facility Trade Group duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan? Het ontwikkelen en ontplooien van activiteiten op het gebied van duurzaam en verantwoord ondernemen is bij Facility Trade Group een continu proces. Het is zelfs gecertificeerd met het ISO 14001 certificaat. Ook voor de MVO-prestaties bestelt u bij Facility Trade Group!

vileda

Deel deze pagina
+