Vileda

Vileda producten

Bent u op zoek naar een Vileda? Dan bent u bij Facility Trade Group aan het juiste adres. Facility Trade Group is een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en non-food horeca producten. Facility Trade Group biedt A-merken als het om reiniging en hygiëne gaat. Vileda is een van die merken. Zo biedt Facility Trade Group de Vileda pads en Vileda afvalbakken. Vileda is onze partner bij uitstek als het om de schoonmaak van een bedrijfspand of horecaonderneming gaat. Vileda producten zijn gemaakt om de schoonmaak- en reinigingstaken van elke dag tot een plezier te maken. Bent u nieuwsgierig geworden naar Vileda producten? Bekijk direct het assortiment van Facility Trade Group.

Vileda assortiment

De Vileda schoonmaakartikelen zijn van hoge kwaliteit. Vileda heeft al meer dan 65 jaar ervaring binnen de branche van huishoudproducten. Daarnaast biedt Vileda een ruime keuze aan hygiëneproducten voor de business to businessmarkt.  Vileda is uw partner als het gaat om de reiniging en hygiëne van uw bedrijf. Vileda gaat continue op zoek naar nieuwe innovaties om uw ervaring zo makkelijk mogelijk te maken. Het onderzoeksteam van Vileda zoekt dagelijks naar nieuwe mogelijkheden, zodat u effectief en hygiënisch te werk kan gaan. De innoverende producten volgen elkaar in hoog tempo op. Dit is duidelijk terug te zien in het assortiment van Facility Trade Group. Alle Vileda schoonmaakartikelen zijn zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Daarnaast heeft ieder artikel zijn eigen kwaliteiten.

Facility Trade Group assortiment

Facility Trade Group biedt u de beste Vileda schoonmaakartikelen. Door de onafhankelijkheid en de specialistische kennis van Facility Trade Group bent u verzekerd van de beste koop. Het assortiment van Vileda loopt uit een van een Vileda stofzuiger tot Vileda afvalbakken. Voor al uw schoonmaakproducten kunt u bij Facility Trade Group terecht. U kunt direct in de webshop zien of uw gewenste artikel op voorraad is of dat deze bestelt moet worden. Een greep uit het Vileda assortiment:

  • pads
  • afvalbakken
  • moppen
  • doeken en dweilen

Facility Trade Group

Bestel direct de Vileda producten in de online webshop van Facility Trade Group.

vileda

Deel deze pagina
+