Vileda

Bent u op zoek naar een Vileda? Dan bent u bij Facility Trade Group aan het juiste adres. Facility Trade Group is een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en non-food horeca producten. Facility Trade Group biedt A-merken als het om reiniging en hygiëne gaat. Vileda is een van die merken. Zo biedt Facility Trade Group de Vileda pads en Vileda afvalbakken. Vileda is onze partner bij uitstek als het om de schoonmaak van een bedrijfspand of horecaonderneming gaat. Vileda producten zijn gemaakt om de schoonmaak- en reinigingstaken van elke dag tot een plezier te maken. Bent u nieuwsgierig geworden naar Vileda producten? Bekijk direct het assortiment van Facility Trade Group.

Vileda assortiment

De Vileda producten zijn van hoge kwaliteit. Vileda heeft al meer dan 65 jaar ervaring binnen de branche van huishoudproducten. Daarnaast biedt Vileda een ruime keuze aan hygiëneproducten voor de business to businessmarkt.  Vileda is uw partner als het gaat om de reiniging en hygiëne van uw bedrijf. Vileda gaat continue op zoek naar nieuwe innovaties om uw ervaring zo makkelijk mogelijk te maken. Het onderzoeksteam van Vileda zoekt dagelijks naar nieuwe mogelijkheden, zodat u effectief en hygiënisch te werk kan gaan. De innoverende producten volgen elkaar in hoog tempo op. Dit is duidelijk terug te zien in het assortiment van Facility Trade Group. Alle Vileda schoonmaakartikelen zijn zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Daarnaast heeft ieder artikel zijn eigen kwaliteiten. Klik hier voor de Vileda brochure

Facility Trade Group assortiment

Facility Trade Group biedt u de beste Vileda schoonmaakartikelen. Door de onafhankelijkheid en de specialistische kennis van Facility Trade Group bent u verzekerd van de beste koop. Het assortiment van Vileda loopt uit een van een Vileda stofzuiger tot Vileda afvalbakken. Voor al uw schoonmaakproducten kunt u bij Facility Trade Group terecht. U kunt direct in de webshop zien of uw gewenste artikel op voorraad is of dat deze bestelt moet worden. Een greep uit het Vileda assortiment:

  • pads
  • afvalbakken
  • moppen
  • doeken en dweilen

Heeft u uw favoriete Vileda artikel gevonden? Plaats uw bestelling gemakkelijk online. Wij verzorgen onze eigen logistiek en transport. De chauffeurs van Facility Trade Group werken op basis van een routeschema, zodat ze twee keer per week standaard op alle postcodes binnen Nederland leveren. Ook indien u behoefte heeft aan 24-uur levering bent u bij ons aan het juiste adres, wij regelen het voor u. Naast een ruim assortiment schoonmaakmiddelen, kunt u bij ons ook terecht voor professionele stofzuigers, waterzuigers, schrobmachines, schrobzuigmachines en tapijtreinigers. Heeft u een vraag over ons assortiment of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

vileda

Deel deze pagina
+