Diversey schoonmaak

Bent u op zoek naar Diversey schoonmaak artikelen? Facility Trade Group biedt een ruim assortiment schoonmaakproducten. Diversey is het moederbedrijf van o.a. Taski. Diversey heeft zich gespecialiseerd op meerdere gebieden. Zo zijn ze toegespitst op gebouwen-onderhoud. Dit omvat alle schoonmaakproducten die Diversey levert. Daarnaast zijn de producten van Diversey inzetbaar in de hotellerie en gezondheidszorg.

Uw faciliteiten moeten een weerspiegeling zijn van uw uitstekende zorg. De hygiëne van uw sanitaire voorzieningen en keukens zijn het visitekaartje voor uw gasten. Tevens biedt Diversey producten voor de food- en retailbrance.

De kracht van Diversey

De Diversey schoonmaakartikelen dragen bij aan een betrouwbare uitstraling van uw organisatie.
De expertise in diverse branches en de unieke geïntegreerde reinigingsoplossingen helpen u tijd, middelen en geld te besparen. Hierdoor is uw organisatie in staat om effectiever te werk gaan. De slimme oplossingen van Diversey helpen u de prestaties van uw onderneming te optimaliseren, zodat u zich op uw core business kunt concentreren.

De merken van Diversey

Zoals al eerder is benoemd is Diversey het moederbedrijf van diverse merken. De merken hebben gemeen dat het schoonmaakmiddelen of –producten zijn. Alle producten zijn toepasbaar in diverse branches. Van scholen tot ziekenhuizen, met de schoonmaakartikelen van Diversey bent u verzekerd van een goede hygiëne.

De merken die Diversey in Europa aanbiedt zijn:
• Pur-Eco
• Taski
• Soft Care
• Clax

Facility Trade Group biedt met name een breed assortiment van Taski producten aan. Daarnaast biedt Diversey ook nog diverse consumentenmerken aan. Ook deze producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Facility Trade Group.

Facility Trade Group

Wilt u meer informatie over de Diversey schoonmaakartikelen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via: +31(0)575 52 66 66 . U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Facility Trade Group. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, zodat u de producten zelf kunt beleven. Dat is de uitstekende service van Facility Trade Group.

Deel deze pagina
+