Diversey

Diversey schoonmaakartikelen dragen bij aan een betrouwbare uitstraling van uw organisatie. Expertise in diverse branches en de unieke geïntegreerde reinigingsoplossingen helpen u tijd, middelen en geld te besparen. Hierdoor is uw organisatie in staat om effectiever te werk gaan. De slimme oplossingen van Diversey helpen u de prestaties van uw onderneming te optimaliseren, zodat u zich op uw core business kunt concentreren. Uw faciliteiten moeten een weerspiegeling zijn van uw uitstekende zorg. De hygiëne van uw sanitaire voorzieningen en keukens zijn het visitekaartje voor uw gasten. Tevens biedt Diversey producten voor de food- en retailbrance.

De merken van Diversey

Diversey het moederbedrijf van diverse merken. Alle merken zijn schoonmaakmiddelen of –producten en zijn toepasbaar in diverse branches. Van scholen tot ziekenhuizen, met de schoonmaakartikelen van Diversey bent u verzekerd van een goede hygiëne.

Merken van Diversey die u in onze webshop kan vinden zijn:
Pur-Eco
Taski
Soft Care
Clax
Suma

Voortdurend innoveren

Innovatie is een belangrijke pijler binnen de bedrijfsvoering van Diversey.  Ze zijn voortdurend bezig om nieuwe, effectieve en efficiënte oplossingen te vinden die voldoen aan uw behoeften. In overeenstemming met deze toewijding introduceren ze elk jaar belangrijke innovaties. Een paar voorbeelden van baanbrekende producten zijn: Revoflow® en SmartDose doseersystemen, TASKI® schoonmaakmachines en het Clax efficiënte textielreinigingsprogramma. Samen met u en Diversey willen we ons inzetten voor een schonere, gezonde toekomst.

Duurzame oplossingen

Duurzaam ondernemen zit verweven in de genen van Diversey. Ze hebben oog voor de maatschappelijke, ecologische en economische gevolgen van duurzaamheid. Zowel voor ons als voor onze afnemers. Wij zijn van mening dat duurzaamheid en een goede gezonde winstgevendheid hand in hand gaan. Duurzame oplossingen met een beperkte impact op het milieu zijn meer winstgevend en stimuleren een goede bedrijfsvoering voor nu en de toekomst. Tegelijkertijd stelt het ons in staat om aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te voldoen. Dit betekent dat wij u kunnen helpen meer rendabel en duurzamer te zijn. Hierdoor bent u in staat om beter en doeltreffender te functioneren. En tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze maatschappij.

Facility Trade Group

Wilt u meer informatie over de Diversey schoonmaakartikelen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via: +31(0)88 505 4666 . U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Facility Trade Group. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, zodat u de producten zelf kunt beleven.

Deel deze pagina
+