Mogen wij u voorstellen aan onze schoonmaakcobots?

De komende jaren gaan (schoonmaak)bedrijven steeds vaker cobots inzetten binnen hun bedrijfsvoering. Cobots zijn collaboratieve robots die repetitieve en inspannende taken uitvoeren die anders door schoonmakers of facilitaire medewerkers zouden worden uitgevoerd. Ze werken samen met individuen en binnen een team, niet als vervanging van medewerkers.

Onze experts experimenteren al enkele jaren met schoonmaakcobots van diverse merken en wij zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met deze machines leidt tot betere prestaties en meer efficiëntie. Op dit moment worden er binnen de schoonmaakbranche al cobots ingezet, waardoor schoonmaakmedewerkers zich kunnen concentreren op taken met een hogere waarde in service en echt het verschil kunnen maken voor eindgebruikers. Het feit dat cobotmachines de herhalende en inspannende taken uitvoeren maakt het werk van schoonmakers bovendien meer gevarieerd en bevredigend.

Onze experts zijn het er over eens : ‘de inzet van schoonmaakcobots heeft niet als doel om schoonmakers overbodig te maken of te vervangen. Het doel is om tot een betere schoonmaakkwaliteit en -dienstverlening te komen, door medewerker en robot samen te laten werken’. Om dit te bereiken stellen we graag onze cobots aan u voor:

1. Nilfisk Liberty SC50

De Liberty SC50 van Nilfisk is een autonome schrobzuigmachine en stelt de gebruiker in staat om zich te richten op taken waarbij de inzet van de menselijke factor de grootste toegevoegde waarde heeft. Kortom de Liberty SC50 functioneert als een assistent van de schoonmaakprofessional. Meer informatie treft u hier.

2. TASKI swingoBot 2000

De TASKI swingoBot 2000 is een unieke zelfstandig functionerende schrobzuigmachine. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat de machine zelfstandig op diverse locaties kan schrobben. Geavanceerde sensoren en software monitoren de omgeving zodat de machine veilig zijn weg vindt, obstakels vermijdt en efficiënt de ruimte reinigt. Meer informatie treft u hier.

Deel deze pagina
+