Nieuwe samenwerking

Actueel -

Landgoed Het Grote Zand kiest voor Facility Trade Group

Vanaf vorige maand verzorgt Facility Trade Group de sanitaire voorzieningen voor Landgoed Het Grote Zand te Hooghalen, Drenthe. Het bungalow- en recreatiepark maakt onderdeel uit van de keten Succesparken, verspreid over Nederland.

Samenwerking Succesparken basis voor uitbreiding

Landgoed Het Grote Zand is een zusje van vakantiepark De Scherpenhof in Terwolde. De Scherpenhof is sinds 2015 opdrachtgever van Facility Trade Group. De samenwerking tussen beiden partijen geldt als basis voor de aansluiting van Landgoed Het Grote Zand. ‘‘Facility Trade Group verzorgt al 2 jaar naar alle tevredenheid de sanitaire voorzieningen voor De Scherpenhof, waarbij goede communicatie het belangrijkste uitgangspunt is. In de recreatiebranche moet je snel kunnen schakelen, daarom werken wij graag met een vast aanspreekpunt die de juiste expertise in huis heeft’’, aldus Truida van Embden, Eigenaresse Landgoed Het Grote Zand.

Pieken tijdens vakantieperiodes

Voor Landgoed Het Grote Zand is flexibiliteit uitermate belangrijk, vandaar dat Facility Trade Group maatwerk levert. Mark van Zijtveld, Business Expert Facility Trade Group legt uit: ‘‘Onze logistieke afdeling is op de hoogte van de behoeften van Landgoed Het Grote Zand, zeker tijdens vakantieperiodes, onze dienstverlening is hier dan ook op ingericht. Zo leveren onze eigen chauffeurs de producten af bij diverse panden op de hoofdlocatie, waardoor Landgoed Het Grote Zand minder handeling heeft en zij zich kunnen focussen op hun gasten en bezoekers.

Deel deze pagina
+