Veiligheidshandschoenen

Uiteraard wenst u dat uw werknemers in optimale veiligheid werken en goed beschermd zijn tegen hitte, verwondingen, vonken en chemicaliën. Bij Facility Trade Group bieden wij een uitgebreid assortiment aan veiligheidshandschoenen. Deze veiligheidshandschoenen waarborgen bescherming en zekerheid, vooral bij activiteiten met agressieve chemische stoffen. Het kiezen van het juiste type handbescherming is hierbij van groot belang. Naast deze veiligheidshandschoenen bieden wij handbescherming voor hoge temperaturen en snijbestendigheid. Voor meer informatie over veiligheidshandschoenen en ons assortiment, leest u hieronder verder.

Veiligheidshandschoenen van Facility Trade Group

Bij Facility Trade Group selecteren we enkel de beste merken voor ons assortiment, zodat u kunt vertrouwen op hoogwaardige producten die optimale bescherming bieden. Als onafhankelijke groothandel onderscheiden we ons door onze onafhankelijkheid van leveranciers en merken. Samen met onze specialistische kennis garanderen wij u de beste aankoop. We categoriseren verschillende soorten veiligheidshandschoenen op basis van hun specifieke gebruik. Om u een duidelijker beeld te geven van deze diverse toepassingen, hebben we ze hieronder verder toegelicht:

  • Veiligheidshandschoenen bij chemicaliën: Wanneer u met chemicaliën werkt, is het natuurlijk essentieel om te voorkomen dat gevaarlijke vloeistoffen uw huid bereiken. Hiervoor kunt u veiligheidshandschoenen gebruiken. Deze handschoenen zijn vaak iets langer, zodat ze ook een deel van uw arm goed bedekken. Doordat ze gemaakt zijn van rubber (latexvrij), zijn deze veiligheidshandschoenen vloeistofafstotend, waardoor u veilig kunt werken.
  • Snijbestendige veiligheidshandschoenen: Bij het werken met machines of in de keuken met scherpe messen is het van groot belang dat u snijbestendige veiligheidshandschoenen draagt. Op deze manier kunt u voorkomen dat u uzelf verwondt en uw gezondheid in gevaar brengt. In de meeste gevallen worden deze handschoenen gemaakt van een combinatie van materialen, zoals glasvezel, polyamide en polyurethaan.
  • Hittebestendige veiligheidshandschoenen: Bij het werken met machines, verhitte apparaten, ovens, barbecues of in andere verhitte omstandigheden kunnen hittebestendige handschoenen het risico op verbranding verminderen. Deze handschoenen worden doorgaans vervaardigd van katoen, maar het materiaal kan variëren afhankelijk van het merk.

Handhaaf de veiligheid met veiligheidshandschoenen

Of u nu werkzaam bent in een fabriek, laboratorium, werkplaats of keuken, het is van cruciaal belang om veiligheidshandschoenen te dragen, vooral in omgevingen waar u in aanraking komt met chemicaliën, scherpe voorwerpen of verhitte onderdelen. Een fout is snel gemaakt en vaak gebeurt dit op momenten waarop men denkt dat alles goed gaat. Neem geen risico’s als het gaat om uw eigen gezondheid, de gezondheid van uw werknemers en de algemene veiligheid op de werkvloer. Investeer in kwalitatieve en betrouwbare veiligheidshandschoenen om de nodige bescherming te waarborgen.

Onze uitgebreide selectie veiligheidshandschoenen biedt oplossingen voor diverse werkomgevingen. Of het nu gaat om chemische stoffen, scherpe materialen of hitte, wij hebben de geschikte handschoenen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Twijfelt u over welke veiligheidshandschoenen het beste bij uw situatie passen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te assisteren bij het maken van de juiste keuze voor de veiligheid van uzelf en uw team. Veilig werken begint immers bij de juiste bescherming.

Ontdek ons assortiment aan merken

Bij Facility Trade Group bieden wij een uitgebreid assortiment aan diverse soorten veiligheidshandschoenen van verschillende merken. Veiligheid en efficiëntie staan hoog in het vaandel, en daarom selecteren wij zorgvuldig de beste merken voor ons aanbod. Wij werken samen met bekende merken zoals Ansell, CMT en Kimberly-Clark, die bekend staan om hun focus op kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. Als onafhankelijke groothandel hebben we tevens de flexibiliteit om af te wijken van deze merken en u alternatieve producten en merken aan te bieden. Zo garanderen wij dat u altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf kunt vinden.

Deel deze pagina
+