Referentie

Sportcentrum Club The Chariot

"Ik heb nog geen minuut spijt, de schrobzuigmachine is een uitkomst. Wij raden de Numatic 244NX echt aan voor sportschoolhouders. Als ik een cijfer moet geven dan is dan 9." - Chariot

Dagelijks trekken talloze individuen naar sportscholen om te werken aan een gezondere levensstijl. Voor een sportschool als Club The Chariot is het dan ook essentieel om dit te ondersteunen. Dit doen ze door het faciliteren van een hygiënische sportomgeving. Om dit te bereiken is een het gebruik van hoogwaardige schoonmaakmiddelen en apparatuur noodzakelijk.

Sportcentrum Club The Chariot

Club The Chariot, gevestigd in Eibergen, is een sportschool met dagelijks zo’n 300 sporters. Hun missie draait om het ondersteunen van mensen bij het bereiken en onderhouden van een gezonder lichaam. Ze hanteren 6 kernprincipes: persoonlijke aandacht, positieve energie, gerichte begeleiding, aandacht voor veiligheid en hygiëne, toegang tot meerdere locaties en een warm welkom. Hygiëne staat bij hen hoog in het vaandel, omdat een schone en hygiënische sportomgeving bijdraagt aan het bevorderen van een gezondere levensstijl en lichaam.

De samenwerking tussen Club the Chariot en Facility Trade Group
Toen Chariot onlangs een nieuwe rubberen sportvloer liet installeren, ontstond er behoefte aan een machine om deze vloer schoon te houden. Daarom heeft Chariot de Numatic 244 NX aangeschaft via Facility Trade Group. Voorheen werd de vloer handmatig gedweild door de schoonmaakster. Echter, met de nieuwe rubberen vloer en zijn naden vereiste dit meer arbeid en inspanning. Om een ergonomische schoonmaakoplossing te bieden en de gezondheid van haar medewerkers te waarborgen, besloot Chariot op zoek te gaan naar een schrobzuigmachine. De Numatic 244NX wordt enkele maanden met succes gebruikt in het sportcentrum van Chariot. Ineke van Putten, eigenaresse deelt haar ervaring: “Ik heb geen moment spijt gehad van deze aanschaf; de schrobzuigmachine is een uitkomst. Wij bevelen de Numatic 244NX van harte aan voor sportschoolhouders en ik zou het een 9 op 10 geven.” Opvallend is dat klanten positieve feedback geven, ondanks de dagelijkse aanwezigheid van meer dan 300 sporters: “De ruimte is altijd schoon.” De schoonmaakster bij Chariot voegt eraan toe: “In het begin was het water dat we opzogen echt pikzwart. Maar nu merk ik dat elke keer al het vuil, inclusief haren, efficiënt wordt opgezogen. Naarmate we de vloer vaker schoonmaken, is er steeds minder schuim en wordt het afvalwater steeds schoner.” Ineke van Putten koos specifiek voor de Numatic 244NX vanwege zijn compacte en wendbare ontwerp, waardoor hij uitstekend kan manoeuvreren in een ruimte met tal van obstakels.

Een goede service
Ook geeft Ineke van putten aan de service van Facility Trade Group goed te ervaren: ‘’Als wij een vraag hebben over de Numatic 244NX krijgen wij vlot antwoord van de accountmanager, dat verloop heel fijn.’’

Sportcentrum Club The Chariot

Een compleet aanbod voor u
Bent u ook op zoek naar een uitgebreid assortiment hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen, machines en -middelen of misschien wel non-food horeca producten? Bekijk dan nu onze productpagina’s. Wilt u liever vrijblijvend advies op maat ontvangen? Klik dan op de knop ‘Advies aanvragen’.

Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een toonaangevende, onafhankelijke facilitaire groothandel met meer dan 90 jaar expertise. Wij zijn gespecialiseerd in reinigingssystemen en -machines, non-food horecaproducten en hygiënische voorzieningen, Met ruim 65 medewerkers en meer dan 4.500 opdrachtgevers bedienen wij diverse sectoren, zoals horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg. Onze klantgarantie is gebaseerd op klantpartnerschap en expertise. Wij bieden een uniek assortiment, van A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, ongeacht de leverancier of het merk. Daarnaast bieden we aanvullende services, waaronder machineleasing en technisch onderhoud. Onze diepgaande kennis vertalen we naar klant specifieke adviezen om uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid, hospitality & beleving. Wij streven ernaar om als groothandel uniek te zijn en u de beste koopgarantie en bestelgemak te bieden.

+