Purezza Premium Tafelwater

In de horecawereld draait alles om hospitality en het verassen van uw gast. Extra beleving speelt een grote rol in het beeld wat bij uw gasten gecreëerd wordt en of ze u aanraden bij familie vrienden, of zakenrelaties. Dat is precies de sleutel tot uw succes! Bij de meeste restaurantbezoekers is een flesje still of sparkling water een vaste routine, Purezza zorgt ervoor dat kwalitatief water gemakkelijk duurzaam en betaalbaar wordt.

Uw eigen premium water in herbruikbare designerflessen 

Premium, heerlijk smakend plat en bruisend water van hoogwaardige kwaliteit, duurzame oplossing en positieve klantervaringen? Wie wil dat nu niet?  Met Purezza premium tafelwater tapt u zelf uw eigen water in herbruikbare designerflessen met een luxueuze uitstraling. Dit zorgt voor een duurzaam alternatief voor plastic wegwerpflessen die nu nog vaak de norm zijn in de gemiddelde horecagelegenheid. Met Purezza koelt en filtert u zelf uw eigen leidingwater tot premium water slechts tegen een fractie van de prijs.

 

Purezza de voordelen

Duurzaamheid
– Tot 500 keer minder CO2 uitstoot dan voorverpakt flessenwater
– Het is een streekproduct en dus onbeperkt beschikbaar
– Voldoet aan de eisen om te vallen binnen de certificering van Green Key en stichting EKO horeca keurmerk

Besparingen
– Geen zorgen over de inkoop of kosten van uw water
– Zorgt voor extra opslagruimte voor andere dranken

Onderscheidend
– Eenvoudige bediening met stijlvolle tapkraan
– Vers getapt in luxueuze designerflessen
– Uniek concept wat zorgt voor verassing bij uw gasten
– Enkel horecagericht

Efficiency
– Geen flessen meer in de glasbak of retour
– Geschikt voor huisgemaakte Ice Tea´s, Limonade of Cocktails
– Speciale spoelkorfen zorgen voor perfect onderhoud van de spoelflessen

Service

Purezza staat voor kwaliteit en dat leveren zij ook in hun service. Wij komen graag met een Purezza adviseur om de betreffende locatie te bekijken en advies te geven over welk systeem het beste past bij uw bedrijf, ruimte, wensen en gebruik. Daarnaast – niet onbelangrijk- rekenen we precies uit wat de financiële voordelen van Purezza voor u zullen zijn.

Installatie

Na een korte installatie en training over het gebruik van uw Purezza-Systeem kunt u op ons blijven rekenen. Wij verzekeren u van een goed werkend tapsysteem. Hoe?  Tweemaal per jaar komt er een onderhoudsmonteur langs om het filter te vervangen en het systeem grondig te reinigen. En mocht u onverwachts een probleem krijgen met het systeem, dan kunt u op ons rekenen dat wij het snel komen verhelpen. Download hier de brochure en overtuig uzelf!

Waarom Facility Trade Group?

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Wij willen klanten verrassen in alles wat we doen. Wij maken waar wat wij beloven en doen zelfs meer dan de klant van ons verwacht. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop.

Nog geen partner? Op zoek naar een nieuwe groothandel?

Wij heten u van harte welkom en we komen graag op bezoek om uit te leggen hoe wij u verzekeren van de beste koop. Laat uw gegevens HIER achter en we nemen direct contact met u op.

 

Deel deze pagina
+