Professionele veegmachine

Met een eigen (schoonmaak)bedrijf is een professionele veegmachine een perfecte partner om te hebben. U bent waarschijnlijk goed op de hoogte van de uitdagingen die gepaard gaan met het verwijderen van stof en vuil. Het is dan ook bijzonder vervelend wanneer stof telkens weer terugkeert. Wilt u de controle over stof behouden? Dan biedt onze selectie van professionele veegmachines de oplossing. Met deze hoogwaardige veegmachines behoren stof en vuil tot het verleden. Bent u benieuwd welke professionele veegmachine u verder kan helpen? Kijk dan eens rond in ons assortiment.

Professionele veegmachines van Facility Trade Group

Voor een uitgebreid assortiment aan professionele veegmachines bent u bij ons aan het juiste adres. We combineren onze expertise met klantgericht advies en staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf.

Als u op zoek bent naar een echt grondige aanpak van stof/vuilverwijdering, is een professionele veegmachine een uiterst praktische keuze. Een professionele veegmachine is namelijk een mechanisch systeem dat vuil veegt én zuigt.

Een van onze hoogwaardige merkpartner Nilfisk heeft professionele veegmachines ontworpen op basis van twee fundamentele principes: de aard van het te verwijderen vuil (zwaar afval, licht materiaal of fijn stof) en het beheer van de luchtkwaliteit die wordt teruggegeven aan de omgeving. Daarom maken deze elektrische veegmachines gebruik van de meest geavanceerde zuig- en filteringsystemen.

Kenmerken van een professionele veegmachine

De professionele veegmachines van Facility Trade Group onderscheiden zich door hun optimale wendbaarheid en een compact, ergonomisch ontwerp. Elke veegmachine is uitgerust met een krachtige zuigmotor om een effectieve stofbeheersing te waarborgen. Bovendien hebben deze professionele veegmachines een uitzonderlijk laag geluidsniveau. Dankzij hun hoge energie-efficiëntie kunnen ze langdurig worden ingezet voordat ze opnieuw moeten worden opgeladen. Voor extra gebruiksgemak is er ook de optie om een intern laadstation toe te voegen aan de veeg- en zuigmachine. De slagvaste polyethyleen behuizing garandeert een lange levensduur. Bij Facility Trade Group bieden wij twee categorieën veegmachines aan:

  • Achterloop veegmachines (walk-behind veegmachines): Deze veegmachines zijn ontworpen om te worden voortgeduwd. Dit zorgt voor uitstekende wendbaarheid en een compact formaat. Ze zijn ideaal voor het reinigen van zowel grote als kleinere ruimtes. Als u de veegmachine buiten wilt gebruiken, bieden wij modellen aan die zowel binnen als buiten kunnen worden ingezet. Van kleine magazijnen tot parkeerplaatsen en schoolpleinen, onze achterloop veegmachines maken het schoonmaken eenvoudig.
  • Opzit-veegmachine (ride-on veegmachine): Voor veeleisende omstandigheden hebben we de elektrische opzit-veegmachine beschikbaar. Betrouwbaarheid en gebruiksgemak staan hierbij voorop. Deze veegmachines bieden een eenvoudige bediening en zijn geschikt voor diverse toepassingen. U kunt rekenen op hoge productiviteit en een grondig schoon resultaat. De opzit-veegmachine is ideaal voor middel en grote toepassingen.

De vele voordelen van een professionele veegmachine

Het aanschaffen van een professionele veegmachine uit ons assortiment heeft vele voordelen. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Langere levensduur van vloeren en grondig verwijderen van stof en vuil.
  • Een betere indruk dankzij schone vloeren.
  • Verbeterde gezondheid en veiligheid van zowel klanten als medewerkers.
  • Kortere werktijden.
  • Verminderd onderhoud aan inventaris.
  • Modellen beschikbaar voor zowel binnen- als buitengebruik.

Kies een professionele veegmachine op basis van uw reinigings omstandigheden en vereisten

Het is altijd verstandig om vooraf te overwegen waarvoor de veegmachine zal worden ingezet. Denk aan het type vloer, zoals beton, steen, linoleum, tegels of polyurethaan. Overweeg ook het soort verontreiniging waarmee u te maken heeft, zoals olie, lijm, stof, voedsel, vet of vloeistoffen. Het type chemisch reinigingsmiddel is net zo belangrijk. Wordt er een desinfecterend, polymeer, alkalisch of zuur middel gebruikt? Tot slot, spelen de omvang van de ruimte en of de reiniging binnen of buiten plaatsvindt een cruciale rol. Al deze factoren hebben een invloed op welke machine perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Deel deze pagina
+