Huismerk Easyclean

De Easyclean lijn bevat een scala aan hoogwaardige reinigingsproducten die de oplossing biedt voor vrijwel alle dagelijkse en periodieke schoonmaakuitdagingen. Het uitgebreide assortiment is met zorg samengesteld en een doorontwikkeling op het bestaande productassortiment. De nieuwe reinigingslijn bestaat uit kwalitatieve, duurzame en professionele schoonmaakmiddelen, die bovendien een significante kostenbesparing oplevert. De brede range is met herkenbare kleuren eenvoudig toe te passen in schoonmaakplannen en daarmee is het huismerk Easyclean van Facility Trade Group een kwalitatief gelijkwaardig, maar goedkoper alternatief voor de welbekende A-merken.

Prijsbewuste keuze

Naast de welbekende A-merken bieden we graag een kwalitatief gelijkwaardig, maar goedkoper alternatief. Het Easyclean assortiment is met zorg samengesteld en met de herkenbare kleuren eenvoudig in te passen in schoonmaakplannen. Met de brede range aan hoogwaardige producten bieden we een oplossing voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast maakt de lijn het mogelijk om efficiënter te doseren, waardoor de kosten per dosering aanzienlijk kunnen worden verlaagd. Van een schoon toilet tot een glimmende vloer.

Kwaliteitsbewuste keuze

De Easyclean lijn bestaat uitsluitend uit gecertificeerde producten die voldoen aan de voorwaarden op het gebied van kwaliteit, veiligheid, registratie en verpakkingen. De producten kenmerken zich door een frisse geur, erg belangrijk bij de beleving van schoon. De aroma’s voor onze geuren zijn met hulp van de expertise en kwaliteit van ervaren parfumeurs ontwikkeld. Zo wordt een locatie niet alleen schoon, maar wordt het ook door iedereen zo beleefd.

Milieubewuste keuze

Het Easyclean assortiment is overzichtelijk ingedeeld en voorziet in een lijn producten voor interieur, sanitair en vloer. Naast de normaal-geconcentreerde dagelijkse reinigers zijn er ook efficiënte hoog concentraten in het assortiment opgenomen. Deze hoog concentraten worden geleverd in een stijlvolle 100% gerecyclede doseerfles die met een navulzak opnieuw kan worden gevuld. Het resultaat: Een verlaging van de CO2 footprint door minder logistieke bewegingen, hergebruik van grondstoffen en minder afval. Betreffende producten zijn EU Ecolabel en 100% recycled gecertificeerd en voldoen daarmee aan de criteria van Agentschap NL, OVAM en Green Key. Daarnaast valt de productie van Easyclean onder het A.I.S.E. Charter for Sustainable products.

Download of bekijk de brochure hier 

Deel deze pagina
+