Schrobmachines

Een schrobmachine is een geweldige manier om uw vloeren schoon te maken. Bent u op zoek naar de beste manier om de vloeren van uw restaurant, café, medische instelling of andere organisatie te reinigen? Hecht u grote waarde aan hygiëne en wilt u een bijdrage leveren aan de (schoon)beleving van uw gasten, bezoekers, medewerkers en collega’s? Met onze wendbare achterloop- en opzit schrobmachines bent u in een mum van tijd klaar en verwijder u zelfs het meest hardnekkige vuil. Ontdek onze schrobmachines en maak uw bedrijfsvloer weer brandschoon!

 

“Bovendien bieden wij u een flexibele totaaloplossing voor zowel de aanschaf als het onderhoud van uw schrobmachines, met ons machine concept. Met het machine concept financiert u uw reinigingsmachines voor een vast bedrag per maand.  Zonder grote investering profiteert u van de beste machines met de meest recente technologie. Onze servicemonteurs onderhouden uw reinigingsmachines, geven advies over dagelijks onderhoud en verhelpen technische problemen.”

De voordelen

Een volledig gereinigde vloer
De hoogste kwaliteit
✔  Ergonomisch bestuurbaar
✔  Een op maat gemaakt behandelplan voor iedere vloer.
Mogelijkheid tot huren/leasen

 

 

 

 

 

Hoe vindt u de juiste schrobmachine?

1. Gebruik

Een schrobzuigmachine gaat gemiddeld tussen de 5-10 jaar mee. Maak daarom goed de afweging of de machine nu en in de toekomst voldoet. Hoe groter de schrobmachine, hoe meer capaciteit hij heeft. Kijk hoeveel vierkante meters maximaal schoongemaakt kunnen worden met de accu van de betreffende schrobmachine en wat de reinigingskracht is. Ook Het volume van de tankinhoud, voor zowel vuilwater als schoon water moeten hierbij niet worden vergeten. Onjuist gebruik of een verkeerde keuze van hulpmaterialen hebben een negatief effect op het resultaat

2. Accu of stekker

U heeft de keuze uit een accu of een elektrische machine met kabel. Een schrobmachine met een snoer kan niet ‘leeg’ raken, maar er moeten wel voldoende stopcontacten aanwezig zijn. Accu schoonmaakmachines zijn ideaal voor grotere ruimtes en bij veelvuldig gebruik. Echter mocht u een machine willen aanschaffen om bijvoorbeeld 3 á 4 keer per jaar te gaan gebruiken, schaf dan geen machine met accu aan. De accu loopt, ondanks dat de machine niet gebruikt wordt, langzaam leeg. Bovendien wordt de accu van een machine die niet regelmatig gebruikt wordt lui. Deze zal nooit meer de kracht kunnen leveren als van een machine, die regelmatig gebruikt wordt.

 

3. Type vloer

Het beste resultaat krijgt u met de juiste behandeling. Daarom is het belangrijk om vooraf te bepalen om welk type vloer het gaat. Een gecoate vloer heeft een andere behandeling nodig, dan een PVC of betonvloer. Elk soort vloer vraagt om een andere schrobmachine of andere borstel. Zo zijn er speciale borstels en pads voor polijsten, schrobben, boenen, schuren en tapijtreinige Onjuist gebruik of een verkeerde keuze van hulpmaterialen hebben een negatief effect op het resultaat.

 

4. Afmetingen

Inventariseer welke hindernissen of obstakels u gaat tegenkomen tijdens het reinigen van de vloer. Dit is van belang voor de juiste keuze van het type, grootte en wendbaarheid van de schrobzuigmachine Een machine van 80 cm breed werkt sneller dan een machine van 60 cm breed maar, diezelfde machine van 80 cm breed kan nu eenmaal niet door een gangpad van 60 cm. Houd daarom rekening met doorgangen, eventuele liften en de opbergplaats van de machine.

Deel deze pagina
+