Schrobmachine kopen

Bent u op zoek naar de beste manier om de vloeren van uw restaurant, café, medische instelling of andere organisatie te reinigen? Hecht u grote waarde aan hygiëne en wilt u een bijdrage leveren aan de (schoon)beleving van uw gasten, bezoekers, medewerkers en collega’s? U voldoet aan de strengste eisen door gebruik te maken van professionele hulpmiddelen, zoals een schrobmachine kopen.

Voordelen van de schrobmachine

Door gebruik te maken van één van de schrobmachines op onze website, bent u verzekerd van een aantal voordelen. Naast een volledig gereinigde vloer die voldoet aan de strengste hygiëne eisen, zijn onze machines van de hoogste kwaliteit en ergonomisch goed bestuurbaar. Daarnaast geven we u altijd een passend advies, doormiddel van een op maat gemaakt behandelplan voor iedere vloer. Naast verkoop biedt Facility Trade Group de professionele schrobmachines ook te huur aan. Door dit verhuurconcept zijn wij optimaal flexibel en heeft u minimale investeringskosten, ideaal voor periodiek onderhoud of na evenementen. Meer informatie over het huren of leasen van een schrobmachine treft u hier.

10 kooptips voor aanschaf van uw schrobmachine

Waar moet u nou precies op letten bij aanschaf van een schrob(zuig)machine? Het is immers een behoorlijke investering. Vaak voor jaren. Daar wilt u toch zoveel mogelijk uithalen? Klik hier voor kooptips die kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Over Facility Trade Group

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire  groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop. Wij leveren een groot assortiment aan artikelen die een positieve bijdrage leveren aan de totale beleving van de eindgebruiker, uw gast, klant of medewerker. Daar hoort een goed gereinigde en geschrobde vloer ook bij. Wij streven ernaar om binnen de branches waarin wij actief zijn, de beste dienstverlener te zijn. Om dit te bewerkstelligen, hanteren wij de ASAP-methodiek: Assortiment, Service, Aanpak en Prijsstelling. Ook ons eigen Center of Expertise draagt hier aan bij. In dit center kunnen (potentiële) klanten onze concepten, producten en een combinatie van beiden ervaren.

  • Onafhankelijk;
  • Innovatief;
  • Persoonlijk en
  • In staat een advies op maat te geven.
Deel deze pagina
+