Uniek in de schoonmaakbranche

Blogs -

‘Bereken binnen 5 minuten uw sanitaire kosten per gebruiker’

Blue Wave lanceert vandaag haar nieuwe hygiëneconcept Pay Per User. Daarmee maakt de totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en hotel supplies het mogelijk om sanitaire voorzieningen af te nemen op basis van het gebruik, uniek in de schoonmaakbranche.

Ferry van Sluijters, Directeur Blue Wave: ‘‘Eerder dit jaar lanceerden wij het Pay Per Room concept, waarbij men hotel supplies afneemt per bezette kamer. Wij constateerden vervolgens dat deze vorm van dienstverlening ook in andere branches toepasbaar is. Of men nu facilitair verantwoordelijk is in een kantooromgeving, zorginstelling of het onderwijs, wij merken dat er behoefte is aan ontzorging en flexibiliteit. Pay Per User sluit perfect aan bij de ambitie van Blue Wave om met innovatieve oplossingen bedrijfs- en inkoopprocessen van opdrachtgevers te vereenvoudigen en daarmee een positieve bijdrage leveren aan de hospitality en efficiëntie.’’

Hoe werkt het?
De Adviseurs van Blue Wave berekenen met behulp van een online tool, aan de hand van een aantal korte vragen, de prijs per gebruiker en de totale prijs per jaar. Zo krijgt de Facilitair Manager binnen vijf minuten inzicht in de sanitaire kosten van zijn of haar organisatie. Vervolgens wordt de opdrachtgever volledig ontzorgt door een nauwkeurige begeleiding van het inkoopproces en het overnemen van het voorraadbeheer door Blue Wave met periodieke levering uit het magazijn. Facturatie vindt maandelijks plaats op basis van het aantal gebruikers: overzichtelijk, transparant en kostenbesparend.

Pakketkeuze
Vanwege de grote diversiteit aan opdrachtgevers biedt Blue Wave het Pay Per User concept aan in een drie, vier of vijf sterren pakket. Daarnaast verzorgen zij het vijf sterren plus pakket, waarbij een volledige duurzame oplossing wordt ingezet. Het pakket wordt samengesteld op basis van de behoefte van de opdrachtgever.

Deel deze pagina
+