Winnaar Partner of Choice

Actueel -

Wij zijn trotse winnaar van de Partner of Choice in de categorie groothandels. Dit betekent dat facility professionals voor de inkoop van hun facilitaire en reinigingsproducten en diensten graag zaken doen met Facility Trade Group.

Algemeen Directeur Bas Haagen:
“Het winnen van de Partner of Choice, dat is een resultaat waar we supertrots op zijn. Ons hele team heeft de laatste jaren hard gewerkt om onze klanten de beste koopgarantie en bestelgemak te bieden. Dat dit wordt gewaardeerd stimuleert ons om de klanttevredenheid verder te verhogen. Dat is waar wij als team dag in en uit hard voor werken.”

Wat is de Partner of Choice?

De Partner of Choice is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door het onderzoeksbureau MWM2 in opdracht van het vakblad Service Management.
Bekijk hier de uitkomst en resultaten van het Partner of Choice onderzoek.

Wat is de meerwaarde van een samenwerking met Facility Trade Group?

Op basis van klantpartnership en expertise garanderen wij de beste koopgarantie en bestelgemak. Dit maken wij waar door one stop shop, onze extra services en klantspecifiek advies. Wij zijn onafhankelijk en bieden een uniek en compleet assortiment van bijna 400 leveranciers. Onze medewerkers zorgen graag voor een totaaloplossing van uw probleem. Met de beste combinaties van non-food, reinigings- en hygiëneproducten.
Onze Accountmanager Erik Piket vertelt in Misset Horeca meer over voordelen van Facility Trade Group als one-stop-shop voor de non-food horeca.

Wat willen wij betekenen?

Ook voor leveranciers voegt Facility Trade Group waarde toe

Onze Directeur Operational Services Ferry van Sluijters vertelt hoe een samenwerking met de Facility Trade Group eruit ziet en wat de voordelen hiervan zijn. Lees hier het interview met Ferry van Sluijters.

Deel deze pagina
+