Bedrijfsovername Provi

Actueel -

Een nieuwe toekomst voor Provi / Krachtenbundeling in het kwadraat

Provi B.V., specialist in advisering, verkoop, engineering, installatie en onderhoud van reinigingsoplossingen uit Vroomshoop, gaat een nieuwe en verregaande samenwerking aan met twee gerenommeerde organisaties uit de Nederlandse schoonmaakindustrie, te weten: Nilfisk-Advance en Dirksen Schoonmaakartikelen & Bedrijfskleding uit Almelo.

tekenen

Verkoop

De verkoopactiviteiten van Provi worden overgenomen door Dirksen B.V. Provi en Dirksen streven ernaar de klanten optimaal te bedienen, de continuïteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat de verkoopactiviteiten vlekkeloos worden geïntegreerd in het bedrijfsproces van Dirksen.

“Wij, als Dirksen, hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Met Provi halen we een stuk kennis, dienstverlening en consultancy in huis die wij als Dirksen nog niet voorhanden hadden, en we verbeteren onze positie in met name de industrie en het glas- en gevelonderhoud”, aldus Alex Postma, Algemeen Directeur Dirksen B.V.

Contactgegevens:

Adres: Dirksen B.V.
Bedrijvenpark Twente 151
7602 KE Almelo
Tel.: 0546-549999
E-mail: info@dirksenbv.nl

Service

De serviceactiviteiten van Provi worden per 1 juni 2013 overgenomen door Nilfisk-Advance B.V.
Hiermee komt de Nilfisk-Advance servicedienst op een aantal van 25 professionele servicemonteurs.
“Wij zijn zeer verheugd over deze ontwikkeling, waardoor onze reeds aangeboden dienstverlening verder wordt uitgebreid en geoptimaliseerd. En toekomstige dienstverlening aan de huidige Provi klanten wordt op deze manier gegarandeerd. De service-uitbreiding heeft daarnaast een positieve uitwerking voor alle klanten”, aldus Willem van den Burg, General Manager Nilfisk-Advance Benelux.

Contactgegevens:

Adres: Nilfisk-Advance B.V.
Versterkerstraat 5,
Postbus 60112
1320 AC Almere
Tel.: 036-5460700
Fax: 036-5235148
E-mail: info.nl@nilfisk.com en info.nl@nilfisk-alto.com

Deel deze pagina
+