Lotus PRO wint duurzaamheid award

Actueel -

Lotus PRO wint Karel de Vos duurzaamheid award

Tijdens de Horecava 2018 heeft Lotus PRO de Karel de Vos duurzaamheid award gewonnen. De jury van de award is enthousiast: “Met deze twee kastjes kan eigenlijk elke horeca ondernemer in zijn bedrijf zelf ozonwater maken: en daarmee kan je beter schoonmaken én vervang je alle dagelijkse schoonmaak chemicaliën. Wij vinden dit een geweldige innovatie.”

Als enige Nederlandse leverancier van het innovatieve en duurzame schoonmaakconcept maakt dat ons natuurlijk enorm trots!

Het concept

Elk jaar worden miljoenen liters schoonmaak chemicaliën en vervuild water weggespoeld door het riool. Deze grote hoeveelheden schoonmaak producten zijn met name afkomstig van hotels, ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels en fabrieken. Deze chemicaliën bevatten gevaarlijke stoffen die slecht en schadelijk zijn voor mensen en het milieu. Gelukkig biedt het Lotus PRO schoonmaak concept een duurzame, veilige en krachtige oplossing!

Het Lotus® PRO schoonmaakconcept is een systeem dat koud leidingwater simpel en veilig omzet tot ozonwater, dat 24 uur lang een saniterende werking heeft en daarmee traditionele, dagelijkse schoonmaakproducten vervangt. Het systeem is een antwoord op de miljoenen liters schoonmaakchemicaliën en vervuild water die jaarlijks in het riool verdwijnen.

Waarom Lotus® PRO?

Het Lotus PRO schoonmaakconcept draagt bij aan elk Corporate Social Responsibility plan en biedt verschillende voordelen:

lotus-pro-2

  • Eenvoudig te implementeren en installeren
  • Veilig voor uw schoonmaakmedewerkers
  • Veilig voor de (werk) omgeving en gasten
  • Weinig impact op natuur en milieu
  • Neem afscheid van giftige en schadelijke schoonmaakchemicaliën
  • Levert een besparing op uw facilitaire kosten

Het klinkt te mooi om waar te zijn: een systeem dat koud leidingwater simpel en veilig omzet tot ozon water dat 24 uur lang een saniterende werking heeft en daarmee gemakkelijk alle traditionele, dagelijkse schoonmaak producten vervangt. Niets is minder waar! Bedrijven zoals Mc Donalds, Walt Disney en Golden Tulip zijn al overtuigd en de belangstelling naar het implementeren van dit duurzame schoonmaakconcept groeit dan ook enorm. Laat u ook overtuigen!

Als exclusieve leverancier van het Lotus® PRO schoonmaakconcept geven nemen wij u graag mee naar één van onze opdrachtgevers voor een demonstratie. Vraag het aan onze experts!

Deel deze pagina
+