Bolsius

Kennis, specialisme en ondernemerschap

Een rijke geschiedenis vanaf 1870 heeft Bolsius gevormd tot een solide onderneming. Met ruim 1000 medewerkers ontwikkelen en produceren ze kaarsen in alle soorten en maten. Export vindt plaats naar meer dan 50 landen. Door het samenvoegen van kennis, specialisme en ondernemerschap heeft Bolsius kaarsen door de eeuwen heen een compleet assortiment ontwikkeld van kwaliteitskaarsen in vele soorten en maten.

Bolsius kaarsen in horeca

Naast de grote diversiteit in soorten, bieden we ook een grote verscheidenheid in afmetingen en vormen en bieden wij een zeer breed kleurenpalet en geurenassortiment. Zo is de rustiekkaars bijvoorbeeld verkrijgbaar in 8 verschillende varianten en meer dan 30 kleuren. Voor horecagrootverbruikers zoals cafés, restaurants en hotels bieden wij de Professional productlijn. Dit assortiment is speciaal afgestemd op de specifieke hoge eisen die de professionele gebruiker aan kaarsen stelt.

Kwaliteit staat voorop

Ondernemen en vernieuwen zit in het Bolsius DNA. Wat hierbij voorop staat is de passie voor het maken van kwaliteitsproducten en dit is te herkennen in elke kaars die Bolsius maakt. Een Bolsius kwaliteitskaars komt namelijk tot stand na de keuze van een juist gevlochten pit (de lont), de selectie van de beste kwaliteit grondstoffen, kleuren, geurstoffen en de zorgvuldig samengestelde combinatie hiervan. De Bolsius kwaliteitsspecialisten voeren dagelijks controles uit om te zorgen dat alle Bolsius kaarsen aan deze professionele standaard voldoen. Het is dé garantie dat elke Bolsius kaars van topkwaliteit is. Vervaardigd uit zuivere grondstoffen en met optimale brandeigenschappen, kleur- en vormvast, rook- en roetarm. Op de verpakking van jouw Bolsius kaars vind je dan ook het RAL-logo als bewijs van deze hoge kwaliteit.

Ontdek Bolsius Professional Relight®

Het ReLight® concept maakt het mogelijk om de kleur of stijl van je interieur snel en eenvoudig te wijzigen en aan te passen naar een thema of seizoen. Ben je benieuwd naar het concept? Bekijk dan hier ons aanbod in de webshop. Bij Facility Trade Group is het gehele assortiment Bolsius scherp geprijsd. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Wilt u meer informatie over Bolsius of een van de andere A-merken die Facility Trade Group biedt? Neem dan contact op met de professionals van Facility Trade Group. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Ook geven zij graag een vrijblijvend en onafhankelijk advies.

Deel deze pagina
+