The Spa Collection by Hail

The Spa Collection is een lijn van verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. De collectie bevat diverse producten voor de persoonlijke verzorging van uw gasten. Hierbij kunt u denken aan haarproducten, lichaamsproducten en handproducten. Uw gasten zullen heerlijk genieten van de producten van The Spa Collection. The Spa Collection is bij uitstek geschikt voor de hotellerie. Spa verzorgingsproducten worden dan ook met name door hoteleigenaren ingekocht. Met deze producten wanen uw gasten zich in een luxueuze sferen. Facility Trade Group biedt een ruim assortiment van The Spa Collection. Bekijk ons aanbod online.

Familiebedrijf Hail Europe

Onze partner op verzorgingsproducten is Hail Europe. HAIL staat voor ‘Hotel Amenities International Limited’. Het familiebedrijf is sinds de jaren ’90 met succes actief in de markt. Hail kenmerkt zich door een persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast zijn ze innovatief en nieuwsgierig. Mede daardoor hebben ze het exclusieve dealerschap van bijzondere brands uit onder meer Italië, Azië en Amerika verworven.

Het assortiment

Facility Trade Group biedt het gehele assortiment aan van The Spa Collection. Wat belangrijk is om te weten is dat u de producten van The Spa Collection per een aantal stuks bestelt. Dit zijn vaak pakketten van 50 á 100 stuks. Doordat u de producten in grote hoeveelheden inkoopt, zijn deze zeer scherp geprijsd. Facility Trade Group biedt kleine verpakkingen aan van The Spa Collection. De hoeveelheid is precies genoeg voor een verblijf. Het voordeel van de kleine verpakkingen is dat er zo geen verspilling optreedt. Bij Facility Trade Group heeft u de keuze uit de volgende producten:

  • Shampoo
  • Bad- & douche gel
  • Bodylotion
  • Zeep
  • Douchemuts
  • Tandenborstel en tandpasta
  • Scheerset
  • Waszak

Luxueuze producten

De producten van The Spa Collection hebben een luxueuze uitstraling. De shampoo en bodylotion zit verpakt in een zilver glimmende tube. De zeepjes zitten in witte doosjes verpakt. Met de producten van The Spa Collection wanen uw gasten zich direct in de spa. Het unieke van The Spa Collection is dat de producten geen parabenen en siliconen bevatten. Hierdoor zijn de producten voor ieder huidtype geschikt. Ieder product heeft een eigen frisse geur. Bekijk de webshop van Facility Trade Group om de producten van The Spa Collection te ontdekken. Zowel de tubes als de zeepdoosjes kunnen gepresenteerd worden in een prachtige display. Deze geeft de producten een nog rijkere uitstraling.

Facility Trade Group

The Spa Collection komt het best tot zijn recht wanneer u de gehele set bestelt. Ga direct naar de webshop en kies voor uw favoriete producten van The Spa Collection. De producten van The Spa Collection zijn meestal op voorraad. Hierdoor kunnen de producten snel geleverd worden. Laat een verbluffende indruk achter bij uw gasten met de producten van The Spa Collection!

 

Deel deze pagina
+