The Spa Collection by Hail

Zoekt u kleine luxe verpakkingen van verzorgingsproducten voor uw hotelgasten of voor uw bed & breakfast? The Spa Collection is een lijn van verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. De collectie bevat diverse producten voor de persoonlijke verzorging van uw gasten. Hierbij kunt u denken aan haarproducten, lichaamsproducten en handproducten. Zoals shampoo, bad en douchegels. Maar ook tandpasta, tandenborstels en accessoires zoals waszakken. The Spa Collection is bij uitstek geschikt voor de hotellerie en bed & breakfasts. Door de kleine verpakkingen per verblijf. Maar ook door de verschillende luxe pompverpakkingen. En bijpassende houders. Spa verzorgingsproducten worden dan ook met name door hoteleigenaren ingekocht. Met The Spa Collection producten wanen uw gasten zich in een luxueuze sferen. Door de geuren van lemongrass, green tea en bergamot. Net als geurcombinaties van munt en dennenhout. Want ieder product heeft een eigen frisse geur. Onze partner op het gebied van verzorgingsproducten is Hail Europe. Op deze manier biedt Facility Trade Group een ruim assortiment van The Spa Collection. 

De producten van The Spa Collection hebben een luxueuze uitstraling

De shampoo en bodylotion zitten verpakt in een zilver glimmende tube. De zeepjes zitten in witte doosjes verpakt. Met de producten van The Spa Collection wanen uw gasten zich direct in de spa. Het unieke van The Spa Collection is dat de producten geen parabenen en siliconen bevatten. Hierdoor zijn de producten voor ieder huidtype geschikt. De producten zijn vegan. Zowel de tubes als de zeepdoosjes kunnen gepresenteerd worden in een prachtige display. Deze geeft de producten een nog rijkere uitstraling.

The Spa Collection assortiment bij Facility Trade Group

Facility Trade Group biedt het gehele assortiment aan van The Spa Collection, ook in kleine verpakkingen. De hoeveelheid is precies genoeg voor een verblijf. Het voordeel van de kleine verpakkingen is dat er zo geen verspilling optreedt. Wat belangrijk is om te weten is dat u de producten per een aantal stuks bestelt. Dit zijn vaak pakketten van 50 á 100 stuks. Doordat u de producten in grote hoeveelheden inkoopt, zijn deze zeer scherp geprijsd. Er is zelfs een speciaal bed & breakfast pakket verkrijgbaar.

Bij Facility Trade Group heeft u de keuze uit de volgende producten:

  • Shampoo
  • Bad- & douche gel
  • Bodylotion
  • Zeep
  • Douchemuts
  • Tandenborstel en tandpasta
  • Scheerset
  • Waszak

De producten van The Spa Collection zijn meestal op voorraad. Hierdoor kunnen de producten snel geleverd worden. Bestel The Spa Collection producten via de webshop of bel +31 (0)88 505 46 66.

Familiebedrijf Hail Europe

Onze partner op het gebied van verzorgingsproducten is Hail Europe. HAIL staat voor ‘Hotel Amenities International Limited’. Het familiebedrijf is sinds de jaren ’90 met succes actief in de markt. Hail kenmerkt zich door een persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast zijn ze innovatief en nieuwsgierig. Mede daardoor hebben ze het exclusieve dealerschap van bijzondere brands uit onder meer Italië, Azië en Amerika verworven.

Waarom hotelsupplies bestellen via Facility Trade Group?

Van hotelsuplies  tot toilet- en keukenhygiëne. Als one-stop-shop is Facility Trade Group een onafhankelijke facilitaire groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Wij willen klanten verrassen in alles wat we doen. Wij maken waar wat wij beloven en doen zelfs meer dan de klant van ons verwacht. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop.

Laat een verbluffende indruk achter bij uw gasten met de producten van The Spa Collection!

 

Deel deze pagina
+