Winterhalter

Winterhalter is de vaatwasspecialist

Al drie generaties lang een familiebedrijf. Winterhalter staat voor professionele oplossingen op het gebied van professionele vaatwasprocessen. Voor kwaliteit en betrouwbaarheid.  Veel van wat Winterhalter maakt tot wat het nu is, heeft zijn wortels in het verleden. In de jaren 40 en 50, richtte Karl Winterhalter het bedrijf op en begon te ontwikkelen. De productie wordt nog steeds in Duitsland en Zwitserland gedaan – en daar valt voor beide eigenaren Jürgen en Ralph Winterhalter niet aan te tornen. Zij staan voor kwaliteit en blijven trouw aan hun basisprincipes. Er is een andere fabriek opgezet in Thailand om beter te voldoen aan de specifieke eisen van de Aziatische markt en dichter bij de lokale klanten te zijn. Hoewel ze op dit punt zeer pragmatisch zijn, denken ze op andere gebieden als echte visionairs. Als het gaat om de toekomst bijvoorbeeld, zijn ze op dit moment bezig om de vaatwastechnieken in het digitale tijdperk te brengen. Ze houden natuurlijk nog altijd vast aan hun tradities, met heel veel klantencontact en bedrijfspartners. En altijd volgens het motto: als vaatwasspecialist willen ze vaatwasproblemen oplossen voor u! Bekijk direct het aanbod in onze webshop.

Wat maakt Winterhalter uniek

Winterhalter heeft de wens om nieuwe oplossingen te ontwikkelen en de moed om deze op de markt te introduceren. Daarnaast de gedrevenheid om zelfs op het kleinste detail te focussen en kwaliteit boven alles te stellen. Kortom, voor Facility Trade Group een belangrijke leverancier van totaalsystemen voor vaatwastechnieken. Een vaatwasspecialist en wereldspeler!

Op het gebied van professioneel vaatwassen staat Winterhalter voor ons gelijk aan de hoogste kwaliteit. Voor hoogwaardige reiniging en hygiëne. Voor maximale betrouwbaarheid tijdens het hele wasproces. Dit is de standaard die we voor onze producten hebben gesteld. En de belofte die we onze klanten maken.

Als vaatwasspecialist kent  men de behoeften en voorkeuren van onze klanten. En wij weten dat u veel meer verwacht dan alleen de beste wasresultaten. Een machine die intuïtief te bedienen is bijvoorbeeld, lage bedrijfskosten, eenvoudige reiniging en een lange levensduur. Dat alles wordt meegeleverd met een Winterhalter product.

Men wil nieuwe wegen ontdekken en de markt vooruitbrengen. Ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om nog betere oplossingen te vinden voor u: innovatieve producten, nieuwe bedrijfsmodellen, digitaal aanbod. En zo speelt Facility Trade Group samen met Winterhalter een actieve rol in het vormgeven aan de toekomst van het professioneel wassen.

Winterhalter heeft een compleet systeem dat bestaat uit onderdelen die belangrijk zijn voor het vaatwasproces. Hieruit wordt een op maat gemaakte oplossing voor u ontwikkeld. Perfect aangepast aan de individuele situatie en de eisen en voorkeuren van uw situatie. Effectief, veilig, zuinig en geschikt voor de toekomst.

Winterhalter staat voor goed advies en samen op zoek naar de perfecte oplossing. Eersteklas service. Ze doet alles wat in haar macht ligt om u als professioneel partner ter zijde te staan.

Facility Trade Group

De webshop van Facility Trade Group biedt een ruim assortiment aan Winterhalter producten. Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via: +31(0)88 505 66 66. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Facility Trade Group. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, zodat u de producten zelf kunt beleven. Dat is de uitstekende service van Facility Trade Group.

Deel deze pagina
+