CWS

Bent u op zoek naar een CWS dispenser? Bekijk het assortiment van Facility Trade Group. Facility Trade Group is een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en non-food horeca producten. Door de onafhankelijkheid en de specialistische kennis bent u verzekerd van de beste koop. Facility Trade Group biedt een breed assortiment van diverse merken, onder andere CWS. Voor dispensers, handdoekrollen, automaten en overige CWS producten bent u bij Facility Trade Group aan het juiste adres!

CWS producten

CWS biedt diverse diensten en producten aan op het gebied van sanitaire hygiëne. Zo kan een gehele toiletinrichting verzorgd worden met de CWS producten. Hierbij kunt u denken aan handdoekrollen, zeepautomaten, ladybins, luchtverfrissers en schoonloopmatten bij de entree. Ook de CWS dispenser behoort tot het assortiment. Bij Facility Trade Group vindt u gegarandeerd de CWS producten die u nodig heeft. Een greep uit het assortiment:

  • dispensers
  • sanitaire producten
  • katoenen handdoekrollen

Waarom CWS?

Wanneer u kiest voor CWS, dan kiest u voor een hoge kwaliteit. Met meer dan tientallen jaren kennis van de markt, weet deze fabrikant precies waar ze op in moet spelen. Daarnaast profiteert CWS van het onderscheidend vermogen ten aanzien van de sanitaire markt. Door een sterke samenwerking met onderzoeksinstituten, kunt u rekenen op kwaliteit en innovatie. CWS blijft zich altijd ontwikkelen om u de beste producten te bieden. Een voorbeeld hiervan is hoe ze met duurzaamheid om gaan. Zij streven naar het behoud van biodiversiteit. Daarom is CWS begonnen met een langdurige omschakeling naar biologisch katoen voor haar handdoekrollen. In de toekomst hoopt CWS een bijdrage te leveren aan de ondersteuning van duurzame landbouw.

Facility Trade Group

Facility Trade Group biedt een ruime keuze aan CWS producten, zoals een dispensers. Ook bij Facility Trade Group speelt duurzaam ondernemen een belangrijke rol. Het ontwikkelen en ontplooien van activiteiten op het gebied van duurzaam en verantwoord ondernemen is een continu proces. Zo zijn zij gecertificeerd met het ISO 14001 certificaat en hebben zij de ambitie om zich in 2016 aan te sluiten bij de FIRA, hét platform waar bedrijven hun MVO-prestaties zichtbaar maken aan klanten.

 

Deel deze pagina
+