Tork

Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector alsook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa. Tork is een wereldwijd merk van Essity en een betrokken partner voor klanten in meer dan 80 landen.

Tork dispenser

Een Tork dispenser maakt uw sanitaire ruimte compleet. Tork zorgt ervoor dat de sanitaire ruimten van uw organisatie voldoen aan hygiëne-eisen. Met name in de werkomgeving is hygiëne van groot belang. De Tork zeepdispenser en bijbehorende milde zepen beschermen de handen van mensen die ze vaak moeten wassen. Het assortiment van Facility Trade Group bevat ook aantrekkelijke automatische, handsfree dispensers. Deze zijn makkelijk in gebruik en zo waar nog hygiënischer. De Tork Dispensers zijn voor iedere sanitaire ruimte geschikt. Facility Trade Group biedt een ruim assortiment Tork Dispensers. Bekijk hier ons aanbod dispensers.

Tork assortiment

Facility Trade Group biedt een ruim assortiment aan van het merk Tork. De producten van Tork zijn van een hoge kwaliteit. Hierdoor gaan de producten voor langere tijd mee. Daarnaast zijn de producten makkelijk te onderhouden. Dit is uiterst belangrijk als het gaat om sanitaire ruimten en de hygiëne hiervan. Uw bezoekers zullen de extra zorg en aandacht erg waarderen. De Tork producten zijn ook te gebruiken in de foodbranche. De Tork Dispensers zorgen er voor dat uw personeel snel en gemakkelijk de handen kunnen wassen en afdrogen. In de keuken is het zeer belangrijk om zo schoon mogelijk te werken. Hierdoor kunnen uw gasten onbezorgd genieten! Tork biedt dus een breed assortiment. Hierbij kunt u denken aan:

  • Zeepdispenser
  • Handdoekdispenser
  • Handdoekrol
  • Toiletpapier

De kwaliteit van Tork

Tork is al jaren lang het hygiëne merk in de horecabranche, gezondheidsbranche, kantoren, scholen en de industriebranche. Door de ervaring die Tork de afgelopen jaren heeft opgedaan is het marktleider geworden in Europa. Het merk is een onderdeel van SCA. Daarnaast heeft Tork klanten in meer dan 80 landen. Tork staat voor hygiëne, functioneel design en duurzaamheid.

Facility Trade Group

Bij Facility Trade Groupkunt u terecht voor een Tork dispenser en andere producten van Tork. Hierbij kunt u denken aan Tork zeepdispenser en Tork handdoekdispenser. Facility Trade Group heeft een certificaat waarin zij hun MVO-prestaties duidelijk maken aan klanten. Daarnaast kunt u bij Facility Trade Group rekenen op een goede service. De artikelen van Facility Trade Group zijn altijd scherp geprijsd.
tork

Deel deze pagina
+