Kimberly Clark

Bent u op zoek naar Kimberly Clark hygiëne producten ?

Facility Trade Group biedt een breed assortiment met producten van Kimberly Clark. De merken zijn gespecialiseerd in hygiëneproducten en worden in meer dan 175 landen wereldwijd verkocht. Het succes van dit bedrijf is o.a. te danken aan de deskundigheid die zij steeds verder ontwikkeld hebben in de afgelopen jaren. Zo zijn ze al meer dan 145 jaar actief binnen de hygiënebranche en koopt bijna een kwart van de wereldpopulatie de producten van hen iedere dag. Dat bewijst maar weer de kracht van dit merk.

Bekende merken 

Kimberly Clark producten zijn erg populair over de hele wereld. Het merk staat voor hygiëne waar u op kunt rekenen. Daarnaast is het merk authentiek, betrouwbaar, innovatief en liefdevol. De merken zijn te verdelen in volwassenen zorg, baby en kinderzorg, familiezorg en vrouwelijke zorg. De merken op een rijtje :

  • Huggies
  • Kleenex
  • Scott
  • Kotex
  • Pull-Ups
  • Depend

Ook sterk in dispensers

Kimberly Clark biedt binnen deze merken diverse producten aan. Een voorbeeld hiervan zijn dispensers die in verschillende branches te gebruiken zijn. De sanitaire oplossingen zijn ontworpen voor een optimale hygiëne. Ze voorkomen kruisbesmetting en de verspreiding van ziektekiemen. Er zijn zowel handdoekdispensers als zeepdispensers te verkrijgen.

Producten van hoge kwaliteit

Facility Trade Group staat voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit sluit goed aan bij de producten van Kimberly Clark. De producten zijn namelijk van een hoge kwaliteit. Ze zijn robuust gemaakt, zodat ze voor een langere tijd mee gaan. Op de lange termijn bespaart u hierdoor op de kosten. Als u voor hygiëne gaat, kies dan voor de producten van Kimberly Clark. Als uiterst duurzaam bedrijf zet men zich voortdurend in voor productinnovatie en het milieu, en draait alles bij hen om duurzaamheid. Klik hier voor meer informatie

Bekijk de  producten hier in de webshop van Facility Trade Group.
kimberly

Deel deze pagina
+