MTS – Euro Products

Papier en dispensers

Hygiëne is van groot belang; dat weten we allemaal! Bij een goede schoonmaakbeurt komt veel kijken. Gelukkig is het merk MTS Euro products er. MTS is leverancier en importeur van allerlei benodigdheden die een bijdrage leveren aan de verbetering van de hygiëne in uw bedrijf of organisatie. Men werkt volgens het ‘one-stop-shop’- principe; een adres voor alle schoonmaakoplossingen. Het assortiment van MTS bestaat uit producten op het gebied van toiletpapier, papierrollen, poetslappen, nonwovens, vliespoetslappen, absorptiematerialen, huidverzorgingsproducten, dispensers, afvalzakken, wc-papier en servetten. Bekijk hier de brochure of ga hier direct naar de webshop om uw bestelling te plaatsen.

De schoonmaakoplossingen van MTS Euro products

Bij Facility Trade Group bent u aan het juiste adres voor de beste artikelen van Europroducts.  Zo kunt u bij ons onder andere de volgende artikelen verkrijgen:

  • handdoeken;
  • toiletpapier
  • poetsrollen;
  • industrierollen;
  • dispensers

In welke bedrijfstak of branche u ook werkt, een schone werkomgeving is overal belangrijk. De producten van MTS maken uw ruimtes compleet.

MTS Euro products is clear and clean

MTS bestempelt haar organisatie als flexibel en compact. Haar uitgangspunt is dan ook luid en duidelijk ‘Clear and clean’. Daarnaast vormen het milieu, de klanten en de allerbeste service de gezamenlijke speerpunten van MTS. De betrokkenheid van MTS bij het milieu, de mens en maatschappij blijkt uit de verscheidende certificeringen die zij heeft: de MVO wijzer, Bedrijfscertificeringen ISO 9001, ISO 14001 en de productcertificeringen FSC en Europees Ecolabel.

Koop uw MTS schoonmaakoplossingen bij Facility Trade Group

Bij Facility Trade Group bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met hygiëne. Wij zijn een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en non-food horeca producten. Onafhankelijk van leveranciers en merken. Dit in combinatie met haar specialistische kennis maakt dat opdrachtgevers altijd van de beste koop verzekert worden. Wilt u graag persoonlijk advies? Wij, van Facility Trade Group, geloven in persoonlijk contact. Wij vertalen onze kennis over branches, producten en beleving naar een passend advies. Wij zorgen ervoor dat dit advies naadloos aansluit bij uw behoeften. Daarnaast lopen wij voorop in innovatie. Facility Trade Group biedt als enige in de markt concepten op basis van variabele bezetting.

blue-logo_europroducts

Deel deze pagina
+