MTS – Euro Products

Papier en dispensers

Hygiëne is van groot belang. Dat weten we allemaal! Bij een goede schoonmaakbeurt komt veel kijken. Gelukkig is het merk MTS Euro products er. Dit bedrijf is leverancier en importeur van allerlei benodigdheden die een bijdrage leveren aan de verbetering van de hygiëne in uw bedrijf of organisatie. Men werkt volgens het ‘one-stop-shop’- principe. Een adres voor alle schoonmaakoplossingen. Het assortiment van MTS bestaat uit producten op het gebied van toiletpapier, papierrollen. Maar ook poetslappen, nonwovens, vliespoetslappen en absorptiematerialen. Daarnaast bieden zij huidverzorgingsproducten, dispensers, afvalzakken, wc-papier en servetten aan. Bekijk hier de brochure.

Dispensers uit de QuartzLine – Een elegante aanwinst voor uw sanitaire ruimte

Kwarts is een zuiver mineraal. Duurzaam en stoer. Elegant en krachtig. De perfecte inspiratie voor de nieuwe lijn van hoogwaardige dispensers.
Uitgevoerd in smetteloos wit, robuust zwart en een heel stijlvolle variant in zwart met RVS. Met de QuartzLine presenteert u kwaliteit en elegantie in elk interieur.
Een sieraad met buitengewone functionaliteit en gebruikersgemak. De QuartzLine is tot in alle details doordacht en compleet uitgevoerd. Met zorg ontwikkeld voor de professionele gebruiker. Elke dispenser is eenvoudig te openen en – indien gewenst – af te sluiten met een universele sleutel. Voor elke toepassing en voor elke ruimte vindt u de juiste keuze. De matte kleur geeft uw dispenser een eigentijdse en chique uitstraling. Informeer bij onze experts of bekijk hier de brochure.

MTS Euro products is clear and clean

MTS bestempelt haar organisatie als flexibel en compact. Haar uitgangspunt is dan ook luid en duidelijk ‘Clear and clean’. Zo vormen het milieu, de klanten en de allerbeste service al jarenlang de gezamenlijke speerpunten van MTS. De betrokkenheid bij het milieu, de mens en maatschappij blijkt uit de verscheidende certificeringen die MTS heeft: de MVO wijzer, Bedrijfscertificeringen ISO 9001, ISO 14001 en de productcertificeringen FSC en Europees Ecolabel.

Koop uw schoonmaakoplossingen bij Facility Trade Group

Bij Facility Trade Group bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met hygiëne. Wij zijn een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en non-food horeca producten. Onafhankelijk van leveranciers en merken. Dit in combinatie met onze specialistische kennis, maakt dat opdrachtgevers altijd van de beste koop verzekert worden. Wilt u graag persoonlijk advies? Wij, van Facility Trade Group, geloven in persoonlijk contact. We vertalen onze kennis over branches, producten en beleving naar een passend advies. Wij zorgen ervoor dat dit advies naadloos aansluit bij uw behoeften. Daarnaast lopen wij voorop in innovatie. Facility Trade Group biedt als enige in de markt concepten op basis van variabele bezetting.

blue-logo_europroducts

Deel deze pagina
+