Nilfisk Liberty SC50

Na jaren van ontwikkeling, testen, fine-tuning, live testen, en meer fine tuning, is de Liberty SC50 klaar voor de grootste, moeilijkste klussen die u kunt bedenken. Of het nu gaat om scholen, sportzalen, ziekenhuizen, parkeergarages of magazijnen, de Liberty SC50 krijgt de vuilste vloeren schoon, op elk moment van de dag, zonder dat er iemand naar kijkt.

Deze autonome schrobzuigmachine kan op drie manieren gebruikt worden: CopyCat, Fill-in en Manual. Bij ‘CopyCat’ herhaalt de machine de door de gebruiker geprogrammeerde route. Dit garandeert een constante en consistente reinigingskwaliteit en is goed geschikt voor smalle, nauwe ruimtes. Bij ‘Fill-in’ dient de gebruiker één keer langs de gehele buitenrand van het te reinigen oppervlak te rijden. De autonome reinigingsmachine bepaalt vervolgens zelf, met behulp van de ingebouwde sensoren, de meest efficiënte route. Ideaal voor grote open ruimtes zoals winkelcentra en sporthallen. Bij ‘Manual’ kan de autonome schrobzuigmachine ingezet worden als elke andere gewone schrobzuigmachine.

BETROUWBAAR| Consistent schoonmaken, elke keer weer

De Nilfisk Liberty SC50 is nauwkeurig, grondig en gemakkelijk in het gebruik. Hij maakt de kleinste hoekjes en plekjes schoon die je zelf wel eens over het hoofd zou kunnen zien, keer op keer. In feite missen schoonmakers – en de meeste andere autonome apparaten – over het algemeen zo’n 15% van een ruimte. Maar de unieke Nilfisk Liberty SC50-technologie zoekt zelf een route die tussen 98 en 99,5% dekking oplevert. Dat kunt u zelf doen zonder hulp van ons of iemand anders. En zodra een Nilfisk Liberty een ruimte één keer heeft schoongemaakt, zal hij de volgende keren weer hetzelfde pad volgen…

PRODUCTIVITEIT | Meer en sneller schoonmaken

Hoeveel meer zou u gedaan kunnen krijgen, als niemand zijn tijd hoefde te besteden aan het besturen van een schrobzuigmachine over al die vierkante meters vloer? De Nilfisk Liberty SC50 geeft uw personeel tijd en ruimte om andere belangrijke taken te verrichten die om de menselijke ‘touch’ vragen, terwijl de machine zelf tot wel zes uur autonoom kan schoonmaken op één enkele lading. Bovendien brengt hij automatisch de meest efficiënte schoonmaakroutes in kaart om die telkens weer te volgen. Zo kunt u elke dag in minder tijd en tegen lagere kosten meer ruimte schoonmaken. Bovendien krijgt u een melding wanneer de Nilfisk Liberty SC50 klaar is voor de volgende taak. En u hoeft zich ook geen zorgen te maken over onnodige stilstand.

FLEXIBILITEIT | Klaar voor alles

De Nilfisk Liberty SC50 is een snelle leerling. Als iemand nieuwe routes moet programmeren, kunt u dat ook zelf doen. U hoeft nooit een servicebezoek aan te vragen, alleen maar omdat u nieuwe ruimtes wilt gaan schoonmaken. Of wanneer de omstandigheden om welke reden dan ook veranderen – tijdelijk of voorgoed. Stap gewoon op uw Nilfisk Liberty SC50, druk op de knop om hem in de mappingmodus te zetten, en u bent snel weer klaar om iets nieuws aan te pakken.

VEILIGHEID | Gecertificeerd veilig

Nilfisk Liberty SC50 is de enige autonome schrobzuigmachine die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de Noord-Amerikaanse en EU-veiligheidsnormen. Hij is zorgvuldig getest zodat contact met alles – of iedereen die zijn pad blokkeert, wordt vermeden. Hij beschikt over een afzonderlijk sensorsysteem dat prioriteit heeft boven het autonome systeem en de machine stopt als er gevaar wordt gedetecteerd. De ‘drop-off’ sensor detecteert zaken zoals laadperrons, trappen en liften. Dus maakt u zich geen zorgen.

ONTDEK | Autonome reiniging

Reserveer uw Liberty SC50 demonstratie. Hoe werkt het?

Wanneer u een Liberty SC50 demonstratie aanvraagt, nemen wij contact met u voor het maken van een afspraak.
STAP 1: Uw behoefte definiëren. Tijdens het gesprek stellen we vragen om uw huidige reinigingsoperatie en -proces te begrijpen, en te komen tot de juiste oplossing voor autonome reiniging.
STAP 2: Planning van het bezoek. We bepalen een ruimte en reserveren een tijdslot dat het beste werkt voor u (en uw team).
STAP 3: Zie de Liberty SC50 in actie! Wij nemen de Liberty SC50 mee naar uw locatie voor een live demonstratie

Overtuig uzelf en bekijk de Liberty SC50 op film 

Deel deze pagina
+