Gehoorbescherming

Werknemers staan bij bepaalde beroepen regelmatig te werken in lawaai. Wanneer het geluid boven de 80 decibel komt, is dit schadelijk voor het gehoor. Om dit te voorkomen dient de werkgever bij geluid harder dan 80 decibel gehoorbescherming aan te bieden. Als het geluid harder is dan 85 decibel is het voor de werknemer verplicht om deze ook te dragen.

Welke gehoorbescherming bieden wij?

Facility Trade Group maakt onderscheid tussen oordoppen en gehoorkappen. Gehoorkappen hebben de voorkeur als het lawaai incidenteel is, bij kortstondig verblijf in een lawaaiomgeving of als inwendige gehoorbescherming niet verdragen wordt. Daarnaast worden oordopjes geprefereerd indien men regelmatig in een lawaaiomgeving verblijft, in omgevingen met veel stof of vocht of waar de luchtvochtigheid en/of temperatuur hoog zijn of als het hinderlijk is in combinatie met andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Maak uw keuze en bekijk ons aanbod in onze webshop.
Oordoppen
Gehoorkappen

Wilt u meer weten over gehoorbescherming? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Deel deze pagina
+