Oog- en gelaatsbescherming

Oogletsel kan zich voordoen in vrijwel elk arbeidsproces, veroorzaakt door diverse risico’s zoals mechanische gevaren (stof, splinters en vaste deeltjes), chemische gevaren (vloeistoffen en gassen) en/of thermische gevaren (hittestraling en contacthitte). Het dragen van gelaat- en oogbescherming wordt sterk aanbevolen en is in sommige gevallen zelfs verplicht. Kortom, het beschermen van uw ogen is van groot belang, niet alleen voor uw persoonlijke gezondheid, maar ook voor de algehele effectiviteit en veiligheid op de werkvloer. Voor meer informatie over gelaat- en oogbescherming, leest u hieronder verder of scroll door ons uitgebreide assortiment.

Gelaat- en oogbescherming van Facility Trade Group

Bij Facility Trade Group bieden wij een uitgebreid assortiment gelaat- en oogbescherming aan. Veiligheid op de werkvloer heeft voor ons hoge prioriteit, en daarom hebben we een divers aanbod samengesteld waarmee u een geschikte oplossing kunt vinden voor uw bedrijf. Binnen ons assortiment maken we onderscheid tussen twee verschillende oogbescherming oplossingen, namelijk veiligheidsbrillen en gelaatsschermen. Hieronder geven we meer gedetailleerde uitleg over beide oplossingen, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de verschillen:

  • Veiligheidsbrillen: Binnen ons assortiment bieden wij hoogwaardige kunststof veiligheidsbrillen aan. Deze oogbescherming brillen hebben als voordeel dat ze uitstekend geschikt zijn voor werkzaamheden in omgevingen met hoge temperaturen. Naast hun hittebestendigheid, zorgen ze ook voor een comfortabele pasvorm. Bovendien zijn ze krasbestendig en antistatisch, wat bijdraagt aan duurzaamheid en veiligheid tijdens het gebruik.
  • Gelaatsschermen: In bepaalde situaties wordt de voorkeur gegeven aan gelaatsbescherming, omdat het grotere oppervlak ervan uitgebreidere bescherming biedt tegen risico’s zoals metaalslijpsel, gevaarlijke gassen, vloeistoffen of hittestraling. Deze schermen, uitgerust met een polycarbonaat ruit, zijn niet alleen slagvast maar ook optisch hoogwaardig. Hierdoor blijft het zicht helder, zelfs in veeleisende werkomstandigheden. Het gebruik van gelaatsbescherming levert dus een uitgebreide bescherming en draagt bij aan de veiligheid van de drager in verschillende werkomgevingen.

Handhaaf de veiligheid met gelaat- en oogbescherming

Wanneer u werkzaam bent in een werkplaats, laboratorium of met gevaarlijke materialen en vloeistoffen, is het van essentieel belang om aandacht te besteden aan veiligheid. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, en het vermijden van risico’s met uw ogen is van groot belang.

Kwalitatief hoogwaardige oogbescherming kan u helpen de veiligheid te waarborgen en schade aan uw ogen en gezichtsvermogen te voorkomen. Door op deze manier uw eigen gezondheid te beschermen, draagt u bij aan de algehele veiligheid en efficiëntie op de werkvloer.

Bij Facility Trade Group bieden wij een uitgebreid assortiment aan oog- en gelaatsbeschermingsoplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar bescherming in een werkplaatsomgeving, een laboratorium of bij het omgaan met gevaarlijke materialen, wij staan klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste oplossing. Neem gerust contact met ons op, zodat onze experts u kunnen assisteren bij het waarborgen van een veilige werkomgeving.

Deze merken vindt u in ons assortiment

Als onafhankelijke facilitaire groothandel bieden wij een uitgebreid assortiment gelaat- en oogbescherming van diverse bekende merken aan. In ons assortiment vindt u veiligheidsbrillen en gelaatsbeschermers van merken zoals 3M en Uvex, deze merken staan bekend om hun focus op efficiëntie en veiligheid.

Dankzij onze samenwerking met deze bekende merken kunnen wij een breed scala aan oplossingen aanbieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om industriële omgevingen, bouwprojecten, laboratoria of andere sectoren waar oogbescherming essentieel is, streeft Facility Trade Group ernaar hoogwaardige producten te leveren die bijdragen aan een veilige en gezonde werkomgeving. Bovendien kunnen we naast deze merken ook andere producten en merken aanbieden.

Deel deze pagina
+