Schoonmaakvakdagen 2019

Op 12 en 13 november 2019 ontmoeten de professionals binnen de schoonmaakbranche elkaar in het Expo beursgebouw te Houten. Tijdens de SchoonmaakVakdagen 2019 worden de nieuwste technieken en innovaties getoond aan schoonmaakprofessionals die behoefte hebben aan gedegen vakinformatie. Op de demoterreinen binnen én buiten krijgen exposanten de ruimte hun kennis en kunde te etaleren. Als groep van onafhankelijke en specialistische totaalleveranciers in reinigingssystemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services gaan wij tijdens de vakdagen graag met u in gesprek op welke wijze we onze expertise kunnen inzetten om samen de beleving van uw eindgebruikers te verhogen.

Waarom onze stand bezoeken?

We vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn en in te spelen op de ontwikkelingen en trends in de markt. Op onze stand tonen wij producten en diensten die een innovatieve oplossing bieden rondom belangrijke actuele thema’s zoals Duurzaamheid, Hospitality, Flexibilisering en Internet of Things. Daarnaast praten we u graag bij over onze concepten op basis van bezetting zoals Pay Per Room en Pay Per User, machine- en belevingsconcepten.

Waar u ons tijdens de Vakdagen kunt vinden

Wij zijn te vinden op onze stand, tegenover het demoplein en op het buitenterrein. U bent van harte welkom!

Registreer voor gratis toegang

U kunt zich HIER registreren voor een gratis toegangsticket.

Over Facility Trade Group

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop. Wij leveren professionele schoonmaakmiddelen en zijn onafhankelijk. Ons assortiment is onder andere geschikt voor volledige reinigingssystemen en hygiëneconcepten . Ons hoofdkantoor is in Apeldoorn gevestigd, maar wij bedienen klanten uit het hele land. Wij bieden bezorging op locatie aan. Facility Trade Group heeft een groot assortiment aan producten die hygiëne en reinheid in uw organisatie en gebouw brengen en behouden.

 

Deel deze pagina
+