Schoonmaak Vakdagen 2019

Op 12 en 13 november 2019 ontmoeten de professionals binnen de schoonmaakbranche elkaar in het Expo beursgebouw te Houten. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen 2019 worden de nieuwste technieken en innovaties getoond aan schoonmaakprofessionals die behoefte hebben aan gedegen vakinformatie. Op de demoterreinen binnen én buiten krijgen exposanten de ruimte hun kennis en kunde te etaleren. Als groep van onafhankelijke en specialistische totaalleveranciers in reinigingssystemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services gaan wij tijdens de vakdagen graag met u in gesprek op welke wijze we onze expertise kunnen inzetten om samen de beleving van uw eindgebruikers te verhogen.

Waarom onze stand bezoeken?

Facility Trade Group wil op haar beurstand 10.04 bezoekers kennis laten maken met producten die het schoonmaakwerk eenvoudiger en efficiënter maakt. Het staat de bezoekers vrij om deze producten zelf te proberen en te profiteren van de speciale beurskorting. Uiteraard staat de koffie klaar en leggen we graag uit wat Facility Trade Group exact doet en hoe onze samenwerking en dienstverlening er in de praktijk uit ziet.  Op het demoplein tegenover onze stand tonen wij de schoonmaak cobot Adlatus. Deze cobot is de eerste schoonmaakmachine die autonoom kan reinigen en zichzelf kan servicen. We vertellen u graag over onze ervaringen en de specifieke kwaliteiten van deze Duitse robot.

Buitenterrein  
Naast de activiteiten op onze beurstand, demonsteren wij op het buitenterrein twee krachtpatsers. Bezoekers kunnen kennismaken met de Multiwashtrailer, een krachtige en betrouwbare reinigingstrailer voor glas- en gevelbehandelaars en de Dynajet hogedruktrailer, een machine inzetbaar voor specifieke reinigingstoepassingen zoals gevelreiniging en het verwijderen van graffiti en kauwgom. Daarnaast willen we de bezoekers graag informeren over onze lease- en huurmogelijkheden.

Prijsvraag

Wie denkt dat het schoonmaken vandaag de dag een zware klus is, denkt daar na het zien van de oude stofzuigers (uit begin 1900) op onze beursstand heel anders over. Weet jij het introductiejaar dat bij deze hilarisch uitziende stofzuigers hoort? Duik in de geschiedenis van de stofzuiger, vul het introductiejaar in en win!

We vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn en in te spelen op de ontwikkelingen en trends in de markt. Op onze stand tonen wij producten en diensten die een innovatieve oplossing bieden rondom belangrijke actuele thema’s zoals Duurzaamheid, Hospitality, Flexibilisering en Internet of Things. Daarnaast praten we u graag bij over onze concepten op basis van bezetting zoals Pay Per Room en Pay Per User, machine- en belevingsconcepten.

Facility Trade Group op Schoonmaak Vakdagen in het teken van voelen, ruiken, winnen en beleven!

Lees HIER onze vooruitblik op Schoonmaakjournaal of klik op de onderstaande video bijdrage.

Waar u ons tijdens de Vakdagen kunt vinden

Wij zijn te vinden op onze stand 10.01, tegenover het demoplein en op het buitenterrein. U bent van harte welkom!

U kunt zich HIER registreren voor een gratis toegangsticket.

Over Facility Trade Group

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop. Wij leveren professionele schoonmaakmiddelen en zijn onafhankelijk. Ons assortiment is onder andere geschikt voor volledige reinigingssystemen en hygiëneconcepten . Ons hoofdkantoor is in Apeldoorn gevestigd, maar wij bedienen klanten uit het hele land. Wij bieden bezorging op locatie aan. Facility Trade Group heeft een groot assortiment aan producten die hygiëne en reinheid in uw organisatie en gebouw brengen en behouden.

 

Deel deze pagina
+