Sportfondsen kiest voor expertise van Facility Trade Group

Nieuws -

Met ingang van 1 januari 2020 is Facility Trade Group de nieuwe partner van Sportfondsen voor de levering van sanitaire producten, schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines op al haar locaties. Sportfondsen Nederland B.V. is met 550 locaties Nederlands grootste exploitant en dienstverlener binnen de sport-, welzijns- en recreatiebranche.

Facility Trade Group is trots op het partnership met Sportfondsen. Sales directeur Geert de Vries; “Sportfondsen daagde de markt uit door verder te kijken dan alleen naar de prijs van producten en diensten. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking waarin we Sportfondsen kunnen helpen om Nederland nog vitaler te maken”.

Nancy Visser, Manager Bouw & Techniek van Sportfondsen vult aan: “Facility Trade Group is als totaalleverancier en kennispartner op het gebied van hulpmaterialen, reinigingsmiddelen- en machines als beste partij uit de aanbesteding gekomen. We zijn er van overtuigd dat de heldere visie, het aangeboden assortiment, de webportal en de bijbehorende service onze locaties helpt bij het verhogen van de efficiency en onze doelstellingen op het brede domein van beweging én welzijn”

De gehele aanbesteding is uitgevoerd onder leiding van Jurrian Blom van Procurement Services. Op basis van de top 100 producten in afname is een financieel vergelijk gemaakt waarbij Facility Trade Group als beste uit de bus kwam. Daarnaast is het kwalitatieve deel uitgebreid aan bod gekomen, waardoor Sportfondsen zich verzekerd weet van de beste aanbieder.

 

 

 

 

Foto 1 : alle betrokken organisaties bekrachtigen het 5-jarige partnership.
Foto 2 : links Nancy Visser (Sportfondsen), rechts Geert de Vries (Facility Trade Group)

Over Sportfondsen

Sportfondsen Groep is een private onderneming met een groepsomzet van circa €120 miljoen. Met meer dan 3.000 medewerkers exploiteert Sportfondsen Groep, via een 100-tal ondernemingen, meer dan 550 voorzieningen zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. Klik hier voor meer informatie.

Over Facility Trade Group

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiënische voorzieningen. Door de onafhankelijkheid van leverancier of merk en de expertise verzekert Facility Trade Group u altijd van de beste koop.

Over Procurement Services

Procurement Services helpt ondernemingen grip te krijgen op de Non Product Related (NPR) inkoop. De inkoopprofessionals creëren met specialistische marktkennis inzicht in besparingspotentieel en verbeteren waar mogelijk processen en structuur van de NPR inkoop. Ze nemen het voortouw in de gezamenlijke inkoopprojecten met als doel leveranciers te contracteren die echt aan de eisen en wensen van de klant kunnen voldoen. Hierbij ligt de nadruk op het afsluiten van faire deals met oog voor langdurige klant-leveranciersrelaties. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie : Arjan Bolink, Marketing Manager Facility Trade Group  a.bolink@ftgroup.nl

Bekijk hier de publicatie op Cleantotaal
Bekijk hier de publicatie op Servicemanagement

Deel deze pagina
+