Duurzaam en circulair toiletpapier

Actueel -

Hygiënepapier duurzaam en circulair? Het kan echt!  

Wilt u circulaire stappen zetten? Ga dan eens na welke afvalstromen gebruikt kunnen worden als grondstof voor producten die u ook weer inkoopt. Voor leveranciers van hygiënepapier zijn de papieren afvalstromen, zoals archiefpapier en kartonnen koffiebekers. Ideaal om nieuw hygiënepapier van te maken. Dit hygiënepapier koopt u vervolgens weer in voor gebruik in de toiletruimtes van uw organisatie.

TORK PAPERCIRCLE – ’s werelds eerste recyclingservice voor papieren handdoeken.

Tork PaperCircle® is een unieke recyclingservice voor papieren handdoeken. Samen kunnen we uw bedrijf circulair maken door uw gebruikte papieren handdoeken in te zamelen en te recyclen tot nieuwe tissueproducten. Hierdoor wordt afval een grondstof. Tork PaperCircle helpt u uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen door afval en de CO2-uitstoot van papieren handdoeken te verminderen. Het is een krachtig statement van uw inzet voor duurzaamheid – zowel voor bezoekers als medewerkers. Klik hier voor dit prachtige initiatief om circulair te worden en maak de cirkel rond.

 

E-TISSUE – 100% circulaire hygiënepapier

Het circulaire hygiënepapier E-TISSUE van MTS-Europroducts is een duurzame productlijn waarmee de gehele keten, van productieproces tot aan het inzamelen van gebruikt handdoekpapier, volledig wordt gesloten. Door gebruikt handdoekpapier op de juiste manier in te zamelen zorgen we er samen voor dat bruikbare grondstoffen aan het productieproces van nieuw hygiënepapier worden toegevoegd. Hierdoor wordt de afvalstroom gereduceerd en daardoor kunnen we samen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens en dier. Klik hier voor meer E-TISSUE

BLACKSATINO – duurzaam totaalconcept

Met BLACKSATINO van Wepa kiest u voor een complete en functionele toilethygiëne-oplossing die bijdraagt aan uw duurzame en belevingsdoelstellingen. Het totaalconcept bevat hygiënepapier, dispensers, alcoholgel, zeep, toiletbrilreiniger en diverse accessoires zoals hygiënebakken en een toiletborstelgarnituur. De BLACKSATINO toiletruimtes zijn bovendien gericht op het neerzetten van een totaalbeleving in de toiletruimte. Hiermee biedt BLACKSATINO een mooie kans om te communiceren over thema’s als duurzaamheid en circulariteit. Verbeter uw ecologische voetdruk en bespaar. Bereken het hier.

 

THE GOOD ROLL – Pure happiness on your toilet

Het toiletpapier van The Good Roll is 100% boomvriendelijk en duurzaam. Er wordt namelijk gebruikt gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Bovendien doneert The Good Roll ieder jaar 50% van de nettowinst aan het bouwen van toiletten in ontwikkelingslanden. Ook impact maken met toiletpapier? Klik hier.

 

Deel deze pagina
+