Duni

Sinds de oprichting in 1949 is Duni uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf dat bekend staat om de aanwezige expertise in materialen en ontwerp. Duni is begonnen als producent van papieren bekers en servetten in Zweden. Tegenwoordig is Duni een toonaangevende leverancier van innovatieve, milieubewuste producten voor tafelaankleding en take-away.  Duni levert innovatieve tafelconcepten, creatieve verpakkingen en take-away oplossingen voor professionals en consumenten. Het gehele aanbod is ontworpen om een goodfoodmood te creëren. De jarenlange specialisatie in materialen en ergonomische dessins komt daarin duidelijk naar voren.

Samen met Duni leveren wij GOODFOODMOOD

Voedsel vormt het hart van elke maaltijd. En zo hoort het. Voedsel is een manier om te verbinden, het brengt mensen samen. Eten is de gemeenschappelijke basis. Een inspirerende omgeving zal elk eet- en drinkevenement verrijken en veranderen in een gedenkwaardige ervaring, een feest voor alle zintuigen, niet alleen de smaak. Duni levert niet alleen servetten, tafellakens, kaarsen, bekers, borden en bestek. Ze creëren ook een bepaalde verwachting, opwinding, inspiratie en verrassing. Dit zijn belangrijke onderdelen van een gedenkwaardige lunch, diner of feest. Alles wat Duni innoveert,  produceert en aanbiedt, raakt menselijke zintuigen: ogen, handen, mond.  Vanuit innovatie en gastvrijheid voegen ze een goede sfeer toe aan elke maaltijdbeleving.

Take away assortiment van Duni

Om omzetderving door het coronavirus te voorkomen zoeken horecaondernemers naar alternatieven. Eén van de mogelijkheden is inzetten op het afhalen van gerechten en thuisbezorging. In het Duni Take Away  treft u praktische meeneemverpakkingen om iedere maaltijd warm te bezorgen bij de klant. De maaltijdbakken, sauscups, menuboxen, food containers en cateringdozen zijn bijzonder geschikt voor take away gerechten. De brochure tref je hier 

Waarom Duni bij Facility Trade Group?

Aan de basis van een succesvol restaurant ligt een goede reputatie. En een goede reputatie wordt gevormd op basis van goed eten, goede service en een goede sfeer. De Duni collectie, waarin decennialange samenwerking met toprestaurants en specialisatie in dessins en materialen duidelijk naar voren komen, biedt u alles dat u nodig hebt om tafels helemaal op uw concept en menu in te richten. Bekijk de Duni producten in onze webshop.

Deel deze pagina
+