Stylepoint

Stylepoint is een gespecialiseerde importeur van gedekte tafelartikelen zoals porselein, glaswerk en bestek. In de afgelopen jaren heeft Stylepoint een betrouwbare en zeer stabiele reputatie opgebouwd. Facility Trade Group kiest voor een samenwerking met Stylepoint vanwege kwalitatief sterke merken, een breed assortiment en een service gerichte handelsmethode. Het hoofdkantoor en Europees magazijn is gevestigd in Utrecht van waaruit de markt wordt bediend.

Assortiment

Het assortiment is geschikt voor alle kwaliteits- en serviceniveaus van de gastvrijheids- en cateringindustrie. De gevoerde merken en aangeboden artikelen lenen zich uitstekend voor meerdere toepassingen en combinatiemogelijkheden. Stylepoint voegt continu artikelen aan het assortiment toe, waarbij gelet wordt op de wensen van de gebruiker en innovaties in de markt. Dit immer tegen scherpe prijzen en uiteraard gewaarborgde horecakwaliteit. Wij zijn trots u onze producten te presenteren welke bestaan uit horecaporselein als St.James, Porcelite en Q Fine China. De bestekmerken, Becchetti en Inoxbeck. Stölzle en Paşabahçe glaswerk artikelen, Melamine buffetartikelen en Daymark Voedselveiligheidsartikelen. Bekijk hier de uitgebreide catalogus.

Inspiratiecentrum

Mix & Match en Ontdek! Facility Trade Group laat u graag alle mogelijkheden zien in het inspiratiecentrum. U kunt hier terecht voor persoonlijk advies, een sneak preview, de nieuwste trend en natuurlijk voor het op doen van inspiratie! Het inspiratiecentrum is ruim 520 m2 en speciaal ingericht om u op interactieve manier kennis te laten maken met onze producten. U kunt hier ook uw eigen servies ontwerpen. U bent van harte welkom in!

Facility Trade Group

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop

Deel deze pagina
+