Dynajet hogedrukreinigers en hogedruktrailers

Facility Trade Group is importeur van het Duitse merk Dynajet. Deze fabrikant levert hogedrukreinigers en hogedruktrailers voor diverse toepassingen. De machines zijn gebruiksvriendelijk en behoorlijk “hufter proof”. Kortom, met Dynajet kiest u voor kwaliteit. De Dynajet trailers hebben een gepatenteerd brandersysteem (50% minder storing), een laag geluidsniveau en een lange levensduur. U kunt kiezen uit een breed programma trailers voor verschillende toepassingen.

Specialistische reiniging met Dynajet hogedrukreinigers

De hogedruktrailers van Dynajet zijn inzetbaar voor specifieke reinigingstoepassingen zoals graffiti verwijderen, kauwgom verwijderen en gevelreiniging. Ook het reinigen van bekistingen en het verwijderen van onkruid behoort tot de opties. Vraag onze experts naar de uitgebreide mogelijkheden. Zij laten u graag zien hoe een Dynajet hogedrukreiniger uw dagelijkse werkzaamheden een stuk aangenamer maakt.

 

Alle hogedrukreinigers en hogedruktrailers van Dynajet kenmerken zich door hun eenvoud in gebruik. Na een korte instructie kan nagenoeg elke medewerker direct met deze machines aan de slag. Dat heeft niet alleen voordeel voor de gebruiker maar ook in service en onderhoud biedt dit enorme voordelen.

Een ander kenmerk van de hogedrukreinigers van Dynajet is de oerdegelijke bouw. Robuuste machines die op elke gewenste locatie moeiteloos inzetbaar zijn, ongeacht de omstandigheden.

Welke machine u ook kiest, u kiest altijd voor een professionele reinigingsoplossing.

 

Dynajet logo

Deel deze pagina
+