Unger glazenwasartikelen en producten

Unger

Het merk bestaat al sinds 1964 en is bekend geworden door haar innovatieve reinigingsproducten van hoge kwaliteit en het leveren van uitstekende klantenservice. Vanaf de oprichting streeft Unger er dan ook naar om haar klanten altijd op de eerste plaats te laten komen. Maar ook het continue aanbieden van oplossingen die zorgen voor schonere en gezondere gebouwen, is waar zij naar streven. Unger produceert reinigingsgereedschap van hoge kwaliteit die ontworpen zijn om efficiënt te werken en de hygiëne te bevorderen. Want in welke branche u ook werkt; hygiëne is overal ontzettend belangrijk!

De producten

Bij Facility Trade Group bent u aan het juiste adres voor alle reinigingsproducten van het merk Unger. Wij hebben onder andere de volgende producten in ons assortiment:

Met de nLite Telescoopstelen wordt het schoonmaken een stuk gemakkelijker. U hoeft niet te bukken of op uw tenen te staan, met de stelen komt u overal met gemak bij. En wilt u streeploze schone ramen? Dan is een van de raamwissers uit het assortiment perfect voor u. Deze ligt lekker in de hand en laat geen strepen achter. Voor het grovere werk komen de krabmessen goed van pas! Al het grof vuil kunt u met de krabmessen schadeloos afkrabben. Voor intensieve reiniging moet u het merk Unger hebben.

Koop uw Unger producten bij Facility Trade Group

Bij Facility Trade Group hebben wij alles wat ook maar te maken heeft met hygiëne. Wij zijn een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en hotel supplies. En we zijn onafhankelijk van leveranciers en merken. Dit in combinatie met onze specialistische kennis maakt dat opdrachtgevers altijd van de beste koop verzekert worden. Wilt u graag persoonlijk advies? Facility Trade Group geloven in persoonlijk contact. Wij vertalen onze kennis over branches, producten en beleving graag voor u naar een passend advies. Wij zorgen ervoor dat dit advies naadloos aansluit bij uw behoeften. Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

unger logo

Deel deze pagina
+