Hotelverzorging Aqua Senses, BeDifferent van ADA Cosmetics

Trendy hotelverzorgingsproducten

Ada Cosmetics International is gevestigd in Duitsland en is importeur van meerdere grote en bekende hotelverzorgingsproducten. Ze bieden een gevarieerd gamma van verzorgingsproducten. Trendy lifestyle concepten, maar ook absolute topmerken binnen de wellness branche. Daarnaast voeren ze fairtrade gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Tevens is het mogelijk om gepersonaliseerde artikelen cosmetica en badkamerproducten te leveren. ADA International is een toonaangevende speler. Met een breed scala van milieuvriendelijke en kosteneffectieve dispenser systemen met een even indrukwekkende hoge kwaliteit, functionaliteit en design. Facility Trade Group kiest net als ADA voor een evenwicht tussen exclusiviteit, elegantie en duurzaamheid. Onderstaand een aantal voorbeelden van de merken die wij voeren.

Aqua Senses

De hotel collectie van Aqua Senses verwent de zintuigen, voedt de huid en geeft rustgevende vrede en sereniteit. Het design van de verpakkingen is warm en tijdloos. De geur is elegant. Een mix van verse bergamot, jasmijn en sandelhout. Aqua Senses wordt gekenmerkt door een verfrissende geur die zintuigen streelt en verwent en staat voor vitaliteit, schoon en sereniteit.

Kenmerken:
-Verfrissende geur
-Gemakkelijk onderscheid door verschillende gekleurde vullingen
-Recycleerbare verpakkingen

Be different, verfrissend anders

Bent u op zoek naar iets om uw gasten te verrassen? Be different is een lijn met aangename texturen, heerlijke moderne geuren en een verrassend ontwerp.
Be different staat voor ondeugend, pittig en uniek en zorgt voor een verfrissende ervaring. Ontdek de verfrissende bodywash. Geniet van de fruitige geur van watermeloen in uw shampoo.
Ervaar het stimulerende effect van de munt in de bodymilk of van de heerlijke zoete sinaasappel geur in diverse zepen.

Deel deze pagina
+