Taski by Diversey

TASKI is al meer dan 60 jaar actief in de markt voor schoonmaakmiddelen. De bewezen betrouwbaarheid en innovatieve karakter van het merk zijn alom geprezen in de markt. Een breed portfolio aan professionele producten stelt ons bovendien in staat voor elke situatie een passende oplossing te bieden. TASKI biedt kwalitatief hoogwaardige producten voor al het onderhoud van uw vloeren, van schrobzuigmachines en eenschijfsmachines tot aan professionele stofzuigers en robots.

TASKI machines maken effectief schoon terwijl water, chemicaliën en energieverbruik worden verminderd. Het eenvoudige gebruik van de machines en makkelijk onderhoud, verzekeren gebruikers een veilig en efficiënte reiniging met optimaal resultaat.

Bij het schoonmaken van vloeren komt echter meer kijken dan alleen een goede machine. Elke klant heeft zijn eigen behoefte en wensen, maar ook elke locatie is weer anders qua vorm en inrichting. Om tot een optimaal resultaat te komen moeten zowel de mensen, processen als de middelen goed op elkaar worden afgestemd.

Door deze benadering ondersteunt TASKI uw medewerkers met heldere instructies, trainingen en werkplannen en maakt hun werk efficiënter, veiliger en aangenamer.

Assortiment TASKI Reinigingsmachines

Taski reinigingsmachines

Schrobzuigmachines
Wij bieden een uitgebreid portfolio schrobzuigmachines. De kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties van TASKi is ongeëvenaard. Voor elke locatie is er een geschikte schrobzuigmachine die voorziet in uw specifieke behoefte.

Eenschijfsmachines
TASKI heeft een uitgebreid portfolio eenschijfsmachines. Ook bekend als schrobmachines. Onze Ergodiscs bieden u uiterst professionele kwaliteit en betrouwbaarheid tegen scherpe prijzen.

Robots
Robots kunnen veel schoonmaakwerk voor hun rekening nemen. Ze zijn vooral geschikt voor het schoonmaken van lange gangen en grote ruimtes van bijvoorbeeld ziekenhuizen, hotels en magazijnen. Dankzij de robot schrobmachine gaat de kwaliteit vooruit en stijgt de productiviteit van schoonmaken. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat de machine zelfstandig zijn weg vindt op locaties. Geavanceerde sensoren en software monitoren de omgeving zodat de machine veilig zijn weg vindt, obstakels vermijdt en efficiënt de ruimte reinigt.

Stofzuigers en Waterzuigers
TASKI heeft een brede range aan professionele stofzuigers en waterzuigers. Hoogwaardige, betrouwbare stofzuigers en Vacumat waterzuigers die we scherp kunnen aanbieden! Neem voor het gehele portfolio stof- en waterzuigers contact op met uw accountmanager.

Tapijtreinigers
Tapijt is er in veel verschillende soorten, maten kleuren en samenstellingen. Hierdoor is er voor elke ruimte en ieder interieur een passend tapijt te vinden. Om lang te kunnen genieten van het tapijt is goed onderhoud nodig. TASKI biedt hiervoor zowel specifieke chemie als ook tapijtreinigers.

De voordelen voor u

TASKI biedt u met een uitgebreid assortiment uitstekende reinigingsresultaten, is veilig en eenvoudig in gebruik en bespaart kosten voor u.

De voordelen van TASKI machines voor u opgesomd:

  • TASKI IntelliFlow beschikbaar (Cleaning Solution Dosing)
  • TASKI IntelliDose beschikbaar (intern automatisch verdunningssysteem)
  • Geavanceerde zuigmond technologie
  • ‘Rechte opzuigbuis’ voor minder verstoppingen
  • Ergonomisch en manoeuvreerbaar
  • Gele belangrijke onderhoudspunten
  • BMS (Battery Management System)

Deel deze pagina
+