Greenspeed

Op basis van microvezeltechnologie en innovatieve en ergonomische hulpmaterialen, biedt Greenspeed een uniek en totaal schoonmaakconcept. Diverse toepassingen zijn ontwikkeld voor het schoonmaken van sanitair, interieur en vloeren en worden met succes gebruikt door diverse ondernemingen in de gezondheidszorg, hotels, schoonmaakbedrijven en in de thuiszorg. Bij Greenspeed ligt de focus op milieubewust, veilig, duurzaam, makkelijk en efficiënt schoonmaken. In de webshop van Facility Trade Group vindt u diverse Greenspeed producten, neem snel een kijkje.

Het ontstaan van Greenspeed

In 1981 richtte Rinus Buijs MSG International BV op, een groothandel in schoonmaakartikelen. Als eerste in de Benelux introduceerde MSG de microvezel onder de naam Greenspeed. De microvezeltechniek ontwikkelde zich sterk vanaf dat moment in de professionele schoonmaakindustrie. Ontwikkeling en productie zijn dan ook belangrijke speerpunten van het bedrijf geworden. Vandaag de dag worden de artikelen zowel nationaal als internationaal aan professionele schoonmaakbranche aangeboden. Een aantal producten uit onze Greenspeed collectie:

  • Handschoenen
  • Dust mop
  • Vlakmopplaat
  • Sprenklersteel
  • Microvezeldoek
  • Duster geïmpregneerd katoen

Uw partner met de juiste expertise

Heeft u het Greenspeed product gevonden waar u naar op zoek was? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel via onze webshop. Iedereen werkt graag in een schone omgeving. Wij hebben veel ervaring in de schoonmaakbranche en weten met welke uitdagingen organisaties te maken hebben. Met advies over het gebruik van schoonmaakmiddelen, trainingen en instructies voor uw medewerkers en begeleiding van het inkoopproces, kunnen wij u optimaal ontzorgen. Wij vertalen onze kennis over middelen, materialen en beleving naar een passend advies op maat. Facility Trade Group is, naast het bieden van specifieke productkennis, tevens in staat processen te verbeteren. Heeft u een vraag of wilt u voorzien worden van specialistisch advies? Twijfel niet en neem contact met ons op. Nieuwsgierig naar de Greenspeed brochure?

greenspeed logo

Deel deze pagina
+