Vikan

In de webshop van Facility Trade Group beschikken we over een grote collectie Vikan producten. Deze staan bekend om haar degelijke kwaliteit en voldoen bovendien aan strenge veiligheidseisen. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn goedgekeurd voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie en gezondheidszorg. Het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen en -artikelen is van groot belang. Daarom vindt u bij Facility Trade Group alles wat u zoekt op het gebied van reiniging.

Onze Vikan producten

Wilt u graag van advies voorzien worden zodat u gegarandeerd de beste schoonmaakproducten en toebehoren gebruikt? Geen probleem, bij Facility Trade Group bent u aan het juiste adres. Wij ontzorgen u als opdrachtgever. Op welke manier wij dat doen? Facility Trade Group beschikt over specialistische kennis zodat u altijd verzekerd bent van de beste koop. Daarnaast bieden wij innovatieve oplossingen en voorzien wij u te allen tijde van persoonlijk advies. We zetten alvast een aantal producten van ons Vikan assortiment voor u op een rijtje:

  • Vetkwast
  • Handschaper
  • Afwasborstel
  • Vloertrekker
  • Wandhouder
  • Bezem
  • Afwasborstel

Bekijk hier het Vikan assortiment in onze webshop of check hier de Vikan Hygiëne catalogus.

Neem contact met ons op

Heeft u uw favoriete Vikan artikel gevonden? Plaats uw bestelling gemakkelijk online. Wij verzorgen onze eigen logistiek en transport. De chauffeurs van Facility Trade Group werken op basis van een routeschema, zodat ze twee keer per week standaard op alle postcodes binnen Nederland leveren. Ook indien u behoefte heeft aan 24-uur levering bent u bij ons aan het juiste adres, wij regelen het voor u. Kunt u niet wachten? Dan is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct af te halen in één van onze vestigingen. Naast een ruim assortiment schoonmaakmiddelen, kunt u bij ons ook terecht voor professionele stofzuigers, waterzuigers, schrobmachines, schrobzuigmachines en tapijtreinigers. Heeft u een vraag over ons assortiment of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

vikan logo

Deel deze pagina
+