Wecoline

Op zoek naar Wecoline producten en materialen voor een optimaal hygiënisch resultaat? Met Wecoline is uw personeel efficiënt en met plezier aan het werk. Dát is de kracht van Wecoline.  Naast een compleet assortiment aan kwaliteitsmaterialen voor de traditionele reiniging, vindt u onder het merk Wecovi ook het inventieve microvezelconcept. Dit schoonmaaksysteem is gebaseerd op de unieke eigenschappen van microvezels. Het is mogelijk om via Wecoline uw complete werkwagen samen te stellen inclusief doeken, vloerwissers en schuursponzen. Alles perfect op elkaar afgestemd en in één handomdraai geregeld.

Wecoline producten en oplossingen

Naast het brede, uit voorraad leverbare assortiment heeft Wecoline ook specifieke Wecoline oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het effectieve 2Turn mopsysteem tot het Clean ’n Easy Superior Single Use conceptBij het samenstellen van het assortiment zijn voor Wecoline ergonomie, efficiëntie en maatschappelijk verantwoorde producten de drie belangrijkste uitgangspunten.

Bestel online

Heeft u uw favoriete artikel van Wecoline gevonden? Plaats uw bestelling gemakkelijk online. Wij verzorgen onze eigen logistiek en transport. De chauffeurs van Facility Trade Group werken op basis van een routeschema, zodat ze twee keer per week standaard op alle postcodes binnen Nederland leveren. Ook indien u behoefte heeft aan 24-uur levering bent u bij ons aan het juiste adres, wij regelen het voor u. Kunt u niet wachten? Dan is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct af te halen in één van onze vestigingen. Naast een ruim assortiment schoonmaakmiddelen, kunt u bij ons ook terecht voor professionele stofzuigers, waterzuigers, schrobmachines, schrobzuigmachines en tapijtreinigers. Heeft u een vraag over ons assortiment of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

 

Deel deze pagina
+