Geurbestrijding

Geurreinigers helpen u bij het bestrijden van nare geurtjes in verschillende situaties. Zoals de geur van doorweekte jassen in de garderobe, onaangename luchtjes in het toilet, sterke visgeuren, tabaksrook en in sommige gevallen geuren die afkomstig zijn van dieren. Om deze ongewenste geuren effectief te bestrijden, biedt Facility Trade Group een uitgebreid assortiment aan geurreinigers. Voor meer informatie over geurbestrijding en ons assortiment kunt u hieronder verder lezen.

Geurreinigers van Facility Trade Group

In ons assortiment vindt u verschillende geurreinigers en middelen die ondersteunen bij geurbestrijding. Wij bieden vloeistoffen aan die u kunt gebruiken om onaangename geuren te bestrijden. Deze vloeistoffen hebben een frisse geur die verspreid kan worden om nare geuren te neutraliseren.

Ozon reiniging

Daarnaast hebben wij ook ozon units in ons aanbod. Deze units zetten kraanwater om in ozonwater, dat micro-organismen die ermee in aanraking komen, vernietigt. In tegenstelling tot luchtverfrissers, maskeert ozon ongewenste geuren niet alleen, maar breekt ze ook af. De ozon units zijn bijvoorbeeld ideaal voor het bestrijden van vieze geuren in het toilet. Doordat ozon een gasvorm is, bereikt het zelfs de moeilijkst bereikbare hoekjes en gaatjes. Het proces laat geen chemisch residu achter en de overtollige ozon wordt automatisch omgezet in zuurstof. Dit gebeurt allemaal binnen een korte tijd. Desondanks pakt dit proces de oorzaak van onaangename geuren niet aan.

Bovendien zijn er andere geurreinigers die kunnen bijdragen aan geurbestrijding, zoals luchtverfrissers en schoonmaakmiddelen met een frisse geur.

Toepassingsgebieden voor geurreinigers

Er zijn talrijke toepassingsgebieden die mogelijk baat kunnen hebben bij geurbestrijding. Vieze geuren uiten zich nu eenmaal in diverse vormen, waardoor het vrijwel bijna overal zinvol is om geurbestrijding toe te passen. Enkele van deze toepassingsgebieden zijn onder andere ziekenhuizen, toiletten, restaurants, kleedkamers, vliegvelden, rookruimtes, garderobes, enzovoort. Bij Facility Trade Group bieden wij geurreinigers voor elke situatie. Voor meer informatie over ons assortiment op het gebied van geurreinigers en bestrijders kunt u gerust contact opnemen met een van onze experts.

Ontdek ons merkenaanbod aan geurreinigers

In ons assortiment vindt u geurreinigers en bestrijders van bekende merken zoals Lotus Pro en Wecoline. Deze merken staan bekend om hun focus op kwaliteit en efficiëntie, waardoor u verzekerd bent van een fris resultaat. Naast deze merken is Facility Trade Group als onafhankelijke groothandel in staat om geurreinigers van andere merken aan te bieden. Samen kunnen we een oplossing vinden die perfect past bij de behoeften van uw bedrijf.

Deel deze pagina
+