Schrapers

Een goede glazenwasser heeft natuurlijk altijd een schraper op zak. Hiermee kan gemakkelijk vuil van glas worden geschraapt. Facility Trade Group beschikt over diverse schrapers van bekende merken zoals Unger. Onze producten zijn eenvoudig in gebruik en leveren consistente resultaten. De schrapers zijn ideaal voor professioneel gebruikt, ze zijn namelijk vlijmscherp en ideaal om stickers, lijm en verfspetters te verwijderen. Bekijk hier ons aanbod schrapers in de webshop.

Soorten schrapers

De glasschrapers zijn met een mes met twee scherpe kanten uitgerust. Perfect voor het verwijderen van stickers, specie etc. van glazen oppervlakken. Deze messen zijn naar keuze verkrijgbaar als robuust carbonmes of een hoogwaardig en flexibel RVS-mes.

De oppervlakteschrapers zijn uitgerust met een extra stabiel, wendbaar mes. De scherpe kant is ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vuil, bijvoorbeeld verf of stickers. De stompe kant is goed geschikt voor het verwijderen van hardere resten, bijvoorbeeld lijm, specie, betonresten.

Deel deze pagina
+