Nilfisk

Facility Trade Group is uw Nilfisk dealer! De Nilfisk schoonmaakartikelen zijn er voor iedere organisatie. Nilfisk helpt uw organisatie door professionele en innovatieve reinigingsoplossingen aan te bieden. Met de Nilfisk onderdelen wordt de productiviteit en effectiviteit van uw organisatie vergroot. Daarnaast zorgt u met de Nilfisk schoonmaakartikelen voor een nette uitstraling! Facility Trade Group biedt een ruim assortiment van Nilfisk producten, zoals de Nilfisk schrobmachine. Bekijk direct het assortiment of download hier de brochures.

Nilfisk schoonmaakartikelen

De schoonmaakartikelen van Nilfisk laten uw bedrijf stralen. Hierdoor laat uw organisatie een goede indruk achter bij uw klanten. Bij Facility Trade Group kunt u terecht voor een breed scala aan Nilfisk producten. Facility Trade Group is de online Nilfisk dealer voor uw organisatie. Het Nilfisk assortiment van Facility Trade Group bestaat o.a. uit:

  • Stofzuigers
  • Stofzuigerzakken
  • Schrobmachines
  • Combinatiemachines
  • Nilfisk onderdelen

De Nilfisk machines zijn geschikt voor het reinigen van vloeren en oppervlaktes. De machines zijn zo ontworpen om uw ruimtes schoner en hygiënischer te maken. Daarnaast zorgden de machines ervoor dat er sneller en dus effectiever wordt gereinigd.

Milieuvriendelijk

De reinigingsoplossingen van Nilfisk zijn ook milieuvriendelijk. Nilfisk is al meer dan 100 jaar actief voor een schoner resultaat. Nilfisk schoonmaakartikelen verbeteren de hygiëne van uw bedrijf met minder chemicaliën dan andere aanbieders. Ook biedt Nilfisk de mogelijkheid om met een lagere arbeidsinspanning een beter resultaat te behalen. De Nilfisk machines bieden comfort en zijn gebruiksvriendelijk. De Nilfisk schoonmaakartikelen van Facility Trade Group bieden toegevoegde waarde, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Bestel Nilfisk

Wilt u Nilfisk schoonmaakartikelen bestellen? Bekijk dan het assortiment van Facility Trade Group. Facility Trade Group biedt naast een breed assortiment een uitstekende service. Het Facility Trade Group team bestaat uit ervaren professionals met veel kennis over diverse producten. Wanneer u een vraag heeft of advies wilt, kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dit kan telefonisch via +88 505 4666 of vul het contactformulier in op de contactpagina. Facility Trade Group, de Nilfisk dealer!

nilfisk logo

Deel deze pagina
+