Combisteel

Professionele keuken- en cateringapparatuur

Combisteel Catering Equipment is importeur en distributeur van professionele keuken- en cateringapparatuur. Dankzij jarenlange ervaring in de branche begrijpen zij wat er nodig is om op de wensen van de markt in te spelen. Doordat de markt van professionele keuken en cateringapparatuur voortdurend in beweging is, wordt een flexibele aanpak vereist. Combisteel biedt met haar uitgebreide assortiment een passende oplossing voor elke aanvraag en uitdaging. Het merk is actief in alle sectoren van de markt. Te denken valt aan café’s, restaurants, hotels, bedrijfsrestaurants, instellingen en kantines. Het hoofdkantoor is gelegen in Houten. Vanuit het hoofdmagazijn in Emmeloord worden dagelijks zendingen door heel Europa verstuurd.

Populaire producten

Populaire Combisteel productcategorieën zijn ; professionele friteuses, koelwerkbanken, koelkasten en diepvrieskisten. Maar ook RVS meubilair, de kleinere stekkerapparatuur, aanbakplaten en contactgrillen zijn populaire items. Heeft u een vraag een suggestie of een klacht over de collectie van Combisteel, laat het ons dan weten. U kunt het volledige assortiment van Combisteel bij Facility Trade Group bestellen. Wij verkopen ook Combisteel onderdelen! Ga hier direct naar de webshop of bekijk hier de catalogus.

Facility Trade Group

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop.

Deel deze pagina
+