Rational

Rational Nederland Grootkeukentechniek BV is een leverancier en producent van (groot)keukenapparatuur. Rational staat bekend om de in 1976 in Duitsland ontwikkelde combi-steamer. De combinatie van hetelucht en stoom in één apparaat was op zijn minst revolutionair te noemen. Vandaag de dag is Rational wereldwijd marktleider en met haar apparatuur worden wereldwijd dagelijks minimaal 30 miljoen maaltijden bereid in de professionele keuken.

Rational keukenapparatuur

Rational voert op dit moment drie productlijnen; de CombiMaster® Plus, het VarioCookingCenter® en het SelfCookingCenter®. Naast de hoge kwaliteit van de apparatuur blinkt Rational uit op het gebied van service. In iedere regio in Nederland heeft Rational eigen monteurs die preventief onderhoud uitvoeren aan de apparatuur. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan is hij of zij ook snel ter plaatse. Rational Nederland is de enige officiële importeur van Rational keukenapparatuur.

Een extra medewerker in uw keuken

De horeca kent verschillende kookmomenten. Een rustige mise-en-place en een vaak hectisch servies. Wat als uw apparatuur ondersteunend is in beide processen. Het SelfCookingCenter® en het VarioCooking Center® van Rational laten uw keuken beter presteren. Door de veelzijdige inzetbaarheid ondersteunen ze u bij de mise-en-place en tijdens het servies is de apparatuur uw derde en vierde hand. U krijgt uw handen vrij voor het ontwikkelen van nieuwe gerechten en met een overnight functie bereidt u de lekkerste gerechten vanuit uw bed.

Ontdek Rational

Ben je benieuwd naar de Rational concepten?  Bij Facility Trade Group is het gehele assortiment Rational scherp geprijsd. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Bekijk hier ons aanbod reinigingsmiddelen in de webshop. Wilt u meer informatie over Rational of een van de andere A-merken die Facility Trade Group biedt? Neem dan contact op met de professionals van Facility Trade Group. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Ook geven zij graag een vrijblijvend en onafhankelijk advies.

Deel deze pagina
+