Santral

Bent u op zoek naar een Santral dispenser? Bekijk het assortiment van Facility Trade Group. De roestvrijstalen (RVS) dispensers van Santral zijn mede door het materiaal van hoge kwaliteit. Facility Trade Group biedt een brede lijn met veel keuze aan Santral dispensers. Facility Trade Group biedt al jarenlang A-merken op het gebied van hygiëne en reiniging. De professionals van Facility Trade Group zijn onafhankelijk. Daardoor kunnen wij u een vrijblijvend advies doen. Voor vragen en advies kunt u contact opnemen via het contactformulier of via het telefoonnummer +31(0)88 505 46 66. Bekijk alvast ons aanbod in de webshop.

Santral producten zijn breed inzetbaar

De Santral dispensers zijn geschikt voor sanitaire ruimtes in kantoren, industrie, scholen en dergelijke. De producten van Santral worden al in verschillende branches met succes gebruikt. De producten van Santral zijn breed inzetbaar, dus ook voor uw bedrijf. De kwaliteit van Santral is door het RVS materiaal erg hoog. De Santral dispensers zijn voorzien van anti-vingerafdrukcoating. Daarnaast zijn de Santral dispensers geschikt voor nagenoeg alle soorten vullingen. De maatstaf voor langdurige kwaliteit in openbare ruimtes. De complete RVS anti-fingerprint productlijn wordt continue verbeterd en voldoet aan de eisen voor de moderne sanitaire ruimtes. Deze solide functionele producten zijn standaard verkrijgbaar in RVS en RVS wit. Op aanvraag zijn alle RAL kleuren mogelijk.

Kies voor duurzame hygiëne

Als u kiest voor Santral, kiest u voor hygiëne en slijtvastheid. Door de slijtvastheid gaan de Santral dispensers jaren mee. Hiermee bespaart u op lange termijn geld. Daarnaast hebben de producten van Santral een luxueuze en moderne uitstraling. Het Santral assortiment van Facility Trade Group bestaat onder andere uit

  • Handdoekdispensers
  • Papierdispensers
  • Afvalbakken
  • Toiletborstelhouders
  • Damesverbandzakhouders
  • Zeepdispensers
  • en nog veel meer!

Facility Trade Group

Bestel nu uw Santral dispenser in de online webshop van Facility Trade Group! Facility Trade Group biedt Santral artikelen tegen een scherpe prijs ten opzichte van de concurrentie. Naast scherpe prijzen biedt Facility Trade Group een klantvriendelijke service. Door de onafhankelijkheid van de professionele medewerkers van Facility Trade Group kunnen zij u goed adviseren. Er wordt goed gekeken naar uw situatie. Bij Facility Trade Group staat u als klant centraal!

Catalogus

Klik hier voor de OPHARDT catalogus met o.a. Santral, Ophardt en Ingo-man producten

santral logo

Deel deze pagina
+